Четвер, 28.03.2024, 23:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Березень » 3 » Правоохоронці застерігають: будьте пильними, аби не втратити свої заощадження
16:39
Правоохоронці застерігають: будьте пильними, аби не втратити свої заощадження
 
12
Шахраї вигадують різні способи для того, щоб видурити інформацію про банківські карткові рахунки, з яких у подальшому незаконно знімають кошти. Працівники міліції пропонують дотримуватися порад, які допоможуть убезпечити себе від протиправних посягань.

За жодних обставин не повідомляйте стороннім особам, що телефонують та представляються псевдопрацівниками фінансової установи, персональні данні чи будь-які відомості про банківську картку. Наполягайте на здійсненні необхідних операцій лише у відділенні банку.

Для оплати товарів (послуг) використовуйте окрему платіжну картку з обмеженим лімітом, що унеможливить її використання для зняття готівки шахраями.

Користуючись карткою, нікому не повідомляйте (у тому числі банківським працівникам) її пін-коду, а також спеціальних кодів, які надходять на ваш мобільний телефон задля підтвердження здійснення певних операцій.
Не повідомляйте інформацію про платіжну картку або картковий рахунок через мережу Інтернет, не розміщуйте номер мобільного, прив'язаного до банківської карти, не вказуйте особисту інформацію, яку можуть використати зловмисники для шахрайських дій.

Якщо ви загубили мобільний телефон або втратили сім-карту, відразу ж заблокуйте прив'язані до цього номеру банківські картки.

Зверніться до фінансової установи, аби дізнатися достовірну інформацію про послуги, які надаються за допомогою вашої картки та правила безпечного користування нею.

Обов’язково розкажіть про можливі шахрайства з банківськими картками своїм родичам, знайомим, друзям, аби вони були обережними та не потрапили «на гачок» аферистів.

У разі вчинення стосовно вас шахрайських дій – негайно зверніться у найближче відділення міліції за номером «102».

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 904 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты