Вівторок, 30.04.2024, 22:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 17 » Правоохоронці застерігають громадян, як не стати жертвою телефонних шахраїв
13:18
Правоохоронці застерігають громадян, як не стати жертвою телефонних шахраїв
 12
До Знам’янського міськвідділу на початку 2014 року надійшло декілька повідомлення від жителі Знам’янщини про те, що до них зателефонують невідомі чоловік і пропонують перерахувати кошти, аби «врятувати сина від біди, яка з ним сталася».

Громадяни знали, що їх близькі ніяких правопорушень не скоювали, працівниками міліції не затримувалися, тому ніяких грошових коштів «за порятунок» не сплачували.

В минулому році працівники міліції неодноразово попереджали мешканців міста та району про подібні випадки шахрайства. Пильність людей зменшила кількість сплати грошей шахраям за визволення родичів з біди.

В черговий раз, звертаємо увагу на те, що якщо Вам телефонують невідомі та пропонують сплатити кошти за порятунок своїх рідних не поспішайте це робити, а зателефонуйте близьким та впевніться що з ними все гаразд.

Неодмінно при розмові з псевдоохоронцями уточніть прізвище, ім’я, по батькові того, хто телефонує, його посаду, звання та підрозділ, у якому він працює, або ж попросіть передати слухавку вашому родичу.

Якщо Ви чи Ваших рідні втратили пильність та потрапили в лави «ошуканих», негуючи часу звертайтесь до міліції та повідомте інформацію про подію яка сталася. Запам’ятайте, чим скоріше Ви повідомите правоохоронців, тим більше шансів затримати зловмисників.

Телефон Чергової частина Знам’янського МВ УМВС в Кіровоградській області 2-20-94 або 102. Звертайтеся за адресою: м. Знам’янка, вул. Київська 25.

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 858 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты