Четвер, 28.03.2024, 10:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 10 » Правоохоронці затримали водія, який намагався зникнути з місця дорожньо-транспортної пригоди
10:40
Правоохоронці затримали водія, який намагався зникнути з місця дорожньо-транспортної пригоди
12
За попередніми даними, у місті Знам’янка,  водій автомобіля здійснив наїзд на велосипед, на якому рухалася 55-річна жінка. У результаті ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікувального закладу.

До Знам’янського відділу поліції 27 листопада надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць районного центру сталася дорожньо-транспортна пригода.

«Правоохоронці встановили, що близько 17-ї години на неосвітленому проміжку автодороги 41-річний водій автомобіля здійснив наїзд на велосипед під керуванням місцевої жительки. 

Травмовану жінку доправили до лікарні, тим часом водій транспортного засобу намагався зникнути з місця аварії, але вже через кілька хвилин був затриманий», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар. 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху абоексплуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». 

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт на строк до двохроків, арешту на строк до шести місяців, обмеження волі на строк до трьох років, зпозбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.






Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 790 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты