Четвер, 18.04.2024, 03:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 18 » Правоохоронці Знам’янського МВ УМВС розпочинають оперативні рейди щодо виявлення фактів перевезення незаконно вирубаних хвойних насаджень
19:30
Правоохоронці Знам’янського МВ УМВС розпочинають оперативні рейди щодо виявлення фактів перевезення незаконно вирубаних хвойних насаджень
12
З метою забезпечення охорони громадського порядку, своєчасного вжиття попереджувальних заходів та недопущення незаконної вирубки, реалізації хвойних дерев у передноворічний період 2014 року, правоохоронці Знам’янського міськвідділу розпочинають проведення комплексу цільових заходів спрямованих на виявлення фактів перевезення незаконно вирубаних хвойних насаджень, притягнення до відповідальності осіб причетних до вказаних правопорушення.

Заплановані оперативні рейди, здійснюватимуться перевірки транспортних засобів з метою недопущення перевезення новорічних ялинок без відповідних документів, проводитимуться рейдові перевірки місць торгівлі, транспортування і реалізації хвойних дерев.

Згідно законодавства України, підприємці, які здійснюють перевезення ялинок, повинні мати при собі: накладну з лісництва (при перевезенні товарно-транспортну накладну), сертифікат радіаційного обстеження дерев, дозвіл на торгівлю з "мокрою” печаткою. Не менш важливо, що для законного продажу ялинок приватний підприємець повинен мати відповідний пакет документів і дозвіл на торгівлю. В разі виявлення порушень, винні особи будуть притягнені до адміністративної відповідальності.

– Ст. 65 КУпАП (незаконна вирубка, пошкодження і знищення лісових культур і молодняка) тягнуть за собою накладення штрафу на громадян у розмірі від 5 до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від 7 до 12 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

– Ст. 65-1 КУпАП (знищення або пошкодження полезахисних лісосмуг та захисних лісових насаджень) тягне за собою накладення штрафу на громадян від 5 до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від 7 до 12 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

– Ст. 66 КУпАП (знищення або пошкодження підросту в лісах) тягне за собою накладення штрафу на громадян від 1 до 3 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від 3 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

– Ст. 159 КУпАП (порушення правил торгівлі на ринках) тягне за собою накладення штрафу на громадян від 1 до 3 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб – від 3 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

– Ст. 160 КУпАП (торгівля з рук у невстановлених місцях) тягне за собою накладення штрафу від 1 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої, або накладення штрафу від 6 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.

Нагадаємо для покупців, що ялинка, яка продається, повинна мати пластикову бірку зі штрих-кодом та спеціальним засобом кріплення бирки до стовбура. Саме це є свідченням того, що вона зрубана і, що саме головне, продана без порушення природоохоронного законодавства.

Шановні громадяни, якщо Вам відомі факти незаконної вирубки, реалізації хвойних дерев, звертайтеся з повідомленнями до міліції за телефоном 102 (зі стаціонарних і мобільних телефонів безкоштовно) або за адресою: місто Знам’янка, вул. Київська 25

Заздалегідь вдячні за співпрацю.
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 775 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты