Неділя, 05.05.2024, 02:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 29 » Правоохоронці звертаються до мешканців міста та району з приводу недопущення вживання наркотичних речовин
15:15
Правоохоронці звертаються до мешканців міста та району з приводу недопущення вживання наркотичних речовин
    
12
Серед гострих соціальних проблем, яких нам, на жаль, сьогодні не бракує, одна з найболючіших – проблема наркоманії. У двадцять першому сторіччі хворобливий потяг до смертельного зілля набув широкого розмаху. Про наркоманію нині говорять у всьому світі. Щодня хтось вперше бере у руки шприц з отрутою, не замислюючись над тим, що з першою дозою буде наступна, а потім – прірва. Крім того, нині серед молоді мають місце поширення лікарські засоби, ефедрин та його похідні. 

Звертаємося до працівників аптечних кіосків та медичних закладів не продавати дітям та молоді зазначені вище лікарські препарати. Нехай за пігулками приходять їх батьки.

У зв’язку з тим, що в період літніх шкільних канікул переважна більшість дітей залишаються без нагляду дорослих, Міністерством внутрішніх справ України в даний час здійснюються профілактичні заходи «Літо-2014», спрямовані на забезпечення соціального та правового захисту дітей, попередження вчинення злочинів неповнолітніми і стосовно них, профілактики бездоглядності та інших негативних явищ.

Водночас закликаємо всіх небайдужих громадян з проханням уживати максимум заходів для убезпечення дітей від наркотичної залежності.
Давайте разом збережемо дітей.

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 836 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты