Понеділок, 06.05.2024, 18:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 29 » Правоохоронці звітують про результати роботи за перший квартал 2014 року
09:54
Правоохоронці звітують про результати роботи за перший квартал 2014 року
 12
Начальник міськвідділу Сергій Рудь провів зустріч з населенням та ознайомив присутніх з результатами роботи за перший квартал 2014 року. До Журналу єдиного обліку внесено 1688 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Із загальної кількості повідомлень, до Єдиного реєстру досудових розслідувань зареєстровано 393 кримінальні правопорушення, по 1295 повідомленням було прийнято рішення згідно Закону України «Про звернення громадян».

Сергій Вікторович зауважив, що протягом 3 місяців 2014 року керівництвом вжито низку організаційних та практичних заходів для забезпечення підтримання належного рівня правопорядку та недопущення погіршення криміногенної ситуації в місті та районі. Це дало змогу досягнути позитивних показників щодо встановлення осіб, які вчинили кримінальні правопорушення. Зокрема, 100% встановлення осіб, які скоїли умисне вбивство, тяжкі тілесні ушкодження, розбійні напади.

Дільничними інспекторами міліції за скоєння адміністративних правопорушень складено 323 адміністративні протоколи.

Також, правоохоронцями проводяться рейди, відпрацювання, лекції з неповнолітніми особами та особами, які схильні до вчинення правопорушень.

  Наприкінці зустрічі Сергій Вікторович зазначив, що звіти про діяльність міліції будуть проводитися і надалі, щоб громадяни знали, яка криміногенна ситуація склалася в місті та районі. Зазначив: «Тісна співпраця правоохоронців та населення дасть змогу знизити рівень злочинності». 
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 767 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты