П`ятниця, 26.04.2024, 08:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 21 » Представники міської влади завітали до прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу нашого міста
16:54
Представники міської влади завітали до прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу нашого міста
12
Грудень – особливий місяць довгоочікуваних зимових та чарівних свят, з нагоди яких малеча мріє про подарунки, увагу та забаву. Одне із таких свят — День Святого Миколая. Про нього відомо всім дітлахам, та найбажанішим гос¬тем сивобородий дідусь є в прийомних сім’ях та дитячих будинках сіменого типу.

19 грудня Святий Миколай та представники міської влади в особі керуючої справами міськвиконкому Ірини Ратушної та директора Знам’янського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталії Шевченко завітали до прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу нашого міста. 

12
В цих затишних і привітних сім’ях гостей зустрічали гомінкі та веселі дітлахи, що намагалися скористатися можливістю та розповісти про свої мрії Миколаю Чудотворцю. Діти навперебій розповідали вірші, співали пісні, показували поробки, улюблені іграшки  і, навіть, шкільні щоденники. 

На день Миколая кожен зможе відчути себе добрим чарівником. Тож і міська влада вирішила у цей надзвичайний день стати помічником Чудотворця. Усі діти отримали такі бажані подарунки, а потім, обіймаючи гостей, запитували,  коли вони знову завітають до них з подарунками. 
12

Кажуть, що завжди, коли можеш комусь допомогти, треба просто зробити це – і бути вдячним, що Бог твоїми руками відповідає на чиїсь молитви. Напередодні свята Миколая кожному хочеться вірити у казку, і в наших силах подарувати її малечі. 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 611 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты