Вівторок, 23.04.2024, 14:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 4 » Прес-служба Знам'янської міської організації Партії регіонів повідомляє
15:35
Прес-служба Знам'янської міської організації Партії регіонів повідомляє
 
12          Цьогорічна осінь порадувала нас теплими, сонячними, щедрими днями. І з своїми щедротами осінь завітала до Знам’янського психоневрологічного інтернату – і завирувало життя! Цікавою та культурною програмою видалася вона для вихованців цього закладу. Незабутні враження залишилися у підопічних після відвідування міського краєзнавчого музею. Цікава розповідь директора Кулик Т.С. про історію нашого міста, красу рідного краю, маловідомі сторінки з життя Великого Кобзаря, назавжди залишились у пам’яті вихованців. Незабутні враження викликала виставка фоторобіт нашої землячки Анастасії Шкоди. Про партизанський рух на рідній чорноліській землі під час Великої вітчизняної війни змістовно розповів методист краєзнавчого музею Голіков В.А.
У рамках фізично-спортивної реабілітації інвалідів згідно з положенням головного управління праці та соціального захисту населення в закладі пройшов цікавий турнір змагань з шашок. У напруженій та запеклій боротьбі перемогу здобула вихованка цього закладу Житкова Марія. Почесну грамоту та цінний подарунок урочисто вручив переможниці директор закладу Кадацький В.І., а головний суддя змагань Кураєв С.В. привітав всіх учасників і переможців та побажав успіхів на спортивній ниві.
За підтримки міської організації Партії регіонів та міського голови Крижановського І.Б. наприкінці вересня здійснилось давнє бажання підопічних інтернату – вони побували на екскурсії в місті Чигирині. Величезний інтерес викликали відвідування Богданової гори, музею Богдана Хмельницького, Ільїнської церкви в селі Субботів. Цікаві розповіді про враження ще довго обговорювалися в стінах закладу. Адже робити добро, зігрівати людей увагою та турботою, приносити хвилини радості і є головною метою цього закладу.
До відзначення Дня ветерана та людей похилого віку у психоневрологічний інтернат завітав міський голова Крижановський І.Б., який привітав усіх з цим днем, побажав подальших успіхів у роботі, міцного здоров’я, благополуччя та вручив привітальну листівку від Знам’янської міської організації Партії регіонів та Головного управління праці та соціального захисту населення області. З цієї нагоди відбувся святковий концерт з ласуванням солодощів.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 720 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты