П`ятниця, 29.03.2024, 17:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Серпень » 26 » Прес-тур по об'єктах зеленого туризму
15:52
Прес-тур по об'єктах зеленого туризму
12    У рамках прес-туру по об’єктах зеленого туризму Кіровоградської області, організованого управлінням культури і туризму Кіровоградської обласної державної адміністрації, місто Знам’янку відвідала делегація з числа представників обласних засобів масової інформації, туристичних фірм Кіровограда, яку очолив заступник начальника управління культури і туризму облдержадміністрації Бабенко О.О. Директор міського краєзнавчого музею Кулик Т.С. провела для гостей екскурсію в історичній частині міста та міському парку відпочинку. Гості відвідали міський краєзнавчий музей, де ознайомились з діючими експозиціями. Також представники ЗМІ отримали інформацію про діяльність на базі музею інформаційно-ресурсного туристичного центру та про діючі туристично-краєзнавчі маршрути, які розроблені музеєм.
12   Гості завітали до зеленої садиби майстрині-вишивальниці Р.О.Айвазовської «Вишивана хата», яка з травня цього року представляє сферу зеленого туризму міста. Раїса Олексіївна приймала гостей у стилізовано оформленій в етностилі світлиці, прикрашеній старовинними рушниками. ЇЇ власна колекція нараховує 76 одиниць майже з усіх районів Кіровоградської області. Майстриня зробила екскурс в історію традицій народної вишивки в нашому краї, розповіла про методику створення сучасного рушника. Її сучасні роботи прикрашають майже кожну кімнату її будинку. А ще господиня частувала гостей традиційними національними стравами – варениками та пиріжками з узваром.
12          Відтепер господиня зеленої садиби «Вишивана хата» Р.О.Айвазовська чекатиме на туристів, які бажають змістовного творчого відпочинку, сповненого національними звичаями та традиціями.     
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 763 | Додав: Moder | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты