П`ятниця, 03.05.2024, 05:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 15 » Президент України наголошує –місцева влада повинна бути відкрита до проведення громадської експертизи своєї діяльності та відкритого діалогу
21:31
Президент України наголошує –місцева влада повинна бути відкрита до проведення громадської експертизи своєї діяльності та відкритого діалогу

   
12
Відбулася зустріч керівництва міської ради з жителями південної частини міста. З мешканцями міста прийшли поспілкуватися та обговорити здобутки і перспективи розвитку міста на 2014-2015 роки міський голова Ігор Крижановський, секретар міської ради Андрій Тесленко, перший заступник міського голови, депутат обласної ради Володимир Джулай, керівники структурних підрозділів міськвиконкому, депутати міської ради. Головне питання зустрічі – обговорення програми розвитку міста на 2014-2015 роки.
    
12
 
«Президент України наголошує – місцева влада повинна бути відкрита до проведення громадської експертизи своєї діяльності та відкритого діалогу. Тому сьогодні ми обговоримо стан виконання програми соціально-економічного розвитку міста та подальші перспектив на наступні роки" - зазначив на початку зустрічі міський голова Ігор Крижановський.

Він зазначив, що міська програма соціально-економічного розвитку переплітається з програмою "Центральний регіон - 2015", яка включає в себе реалізацію проблем регіону та пріорітетних напрямів розвитку держави, визначених Президентом України.

Говорячи про здобутки міської влади, відзначив, що протягом 2011-2013 р.р. зроблено не все, але чимало питань, що піднімалися громадянами, вирішено. Зупинився детально на результатах роботи і додав, що тільки за листопад поточного року завершено роботи по: електроопаленню міського музею; капітальному ремонту приміщень центру адміністративних послуг та ремонту приміщення управління соціального захисту (вул. Жовтнева, 17); капітальному ремонту дорожнього покриття вул. Коцюбинського від вул. Партизанської до вул. Скирди та поточний ремонт частини вул. Енергетиків; асфальтуванню тротуару та дорожнього покриття біля пам’ятника Т.Г. Шевченка. Виконано роботи по капітальному ремонту житлового фонду: капітальний ремонт електрощитової житлового будинку № 27 по вул. Матросова; заміна насосу підкачування води у житловому будинку № 34 по вул. Луначарського; капітальний ремонт димо-вентиляційних колодязів житлового будинку № 4 по вул. Привокзальній; капітальний ремонт електроосвітлення та силової проводки в житловому будинку № 122 по вул. Фрунзе; капітальний ремонт покрівлі житлового будинку № 33 по вул. Жовтневій. Проводяться роботи по: будівництву газової котельні для центру дитячої та юнацької творчості; капітальному ремонту бібліотеки-філії № 1 (І черга) по вул. Р. Люксембург, центральної бібліотеки по вул. Маяковського, міського Палацу культури. Організовано акцію по озелененню міста - придбано та посаджено 140 дерев і декоративних кущів.
   
12

«Глава держави поставив низку завдань владі на місцях – долучити громадкість до обговорення ключових питань регіонального розвитку і тому, виконавчий комітет в ці дні, працюючи над проектом програми соціально-економічного розвитку міста на 2014 рік і визначаючи попередні орієнтири в роботі на 2015 рік, готовий вислухати думку мешканців міста» - зазначив міський голова.

Враховуючи той факт, що на сьогодні відсутній «Закон про державний бюджет на 2014 рік», не відомо, які кошти будуть виділені з Держбюджету і на які об’єкти міста, а це, в першу чергу, доля добудови загальноосвітньої школи № 5 і об’їзного автошляху та завершення капітального ремонту загальноосвітньої школи № 3 (в частині заміни вікон на енергозберігаючі) та реконструкція обох корпусів дитячо-навчального закладу № 7. Питання обсягів подальшого відновлення доріг і тротуарів нашого міста теж залишається відкритим. Це ж стосується і перспектив подальшого розвитку медичних закладів (комунальне підприємство Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня, Знам’янський протитуберкульозний санаторій для дорослих, залізнична лікарня, станція екстреної медичної допомоги) та соціальних об’єктів (дитячий будинок, загальноосвітня спеціальна школа-інтернат та будинок – інтернат).

Тому в програму розвитку міста на 2014 рік включені об’єкти, що будуть фінансуватись, як за рахунок господарюючих об’єктів ( ТОВ «Геоїд», АТ «Агропродукт» і «Знам’янський ХПП», ТОВ «Фора - Март», та ін.), так і за рахунок коштів міського бюджету, а це перш за все роботи по капремонту: закладів освіти (дитячих садків № 7, 4, 5; ЗОШ № 1 і № 6; Знам’янська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа, Знам’янський центр дитячої та юнацької творчості); житлового фонду (покрівлі, ліфти, будинкові газопроводи); об’єктів інфраструктури (ліній електропостачання і підстанцій, доріг і тротуарів та їх освітлення).

Мешканцями мікрорайону внесені пропозиції щодо ремонту доріг та відновлення вуличного освітлення після капітальної реконструкції електромереж.

По закіненню обговорення проекту міської програми соціально-економічного розвитку міста на 2014-2015 роки міський голова відмітив, що на часі стоїть питання актуалізації обласної програми «Центральний регіон - 2015».  " Актуалізація дасть нам можливість отримати додаткову інформацію від громади та доповнити програму "Центральний регіон - 2015" новими завданнями, які спрямовані на поліпшення умов життєдіяльності населення, як вимагає від влади на місцях Президент України " - підводячи підсумки обговорення зауважив міський голова. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 784 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты