П`ятниця, 03.05.2024, 13:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 8 » Президент України Віктор Янукович наголошує на соціальному захисті кожного громадянина
19:07
Президент України Віктор Янукович наголошує на соціальному захисті кожного громадянина
     
12      Кожна дитина має першочергове право на виховання в сімейному оточенні. Послідовне впровадження державної соціальної політики з підвищення стандартів життя направлене,  насамперед, на захист прав дітей, сімей з дітьми та найбільш уразливих категорій дітей.
На виконання соціальних ініціатив Президента України В. Януковича під головуванням керуючої справами міськвиконкому Н. Тесленко відбулася нарада  «Нове життя - нова якість охорони материнства та дитинства» за участю  директора центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді Н.Шевченко, головного спеціаліста служби у справах дітей О.Григор’євої та завідуючої дитячою консультацією ЦРЛ Т. Бродченко .
Мета заходу - координація дій структурних підрозділів  міськвиконкому та закладів охорони здоров’я міста. «Президент вимагає виконання завдань щодо реалізації заходів із удосконалення роботи соціальних служб шляхом: повного охоплення їх послугами найуразливіших категорій населення; раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки (у тому числі багатодітним родинам); поетапного підвищення допомоги малозабезпеченим сім’ям з дітьми» - наголосила Н. Тесленко.    
В ході зустрічі обговорювалися питання соціального захисту та підтримки сімей, зокрема, сімей з дітьми; раннє виявлення сімей, які  опинились у складних життєвих обставинах, та вжиття відповідних заходів на подолання проблем в цих сім’ях; робота в цьому напрямку фахівців із соціальної роботи; шляхи подальшої співпраці  суб’єктів соціальної роботи; окреслені конкретні завдання відповідним службам щодо надання допомоги дітям та сім’ям, які цього потребують. .
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 821 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты