Четвер, 25.04.2024, 12:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 20 » Придбано новий сміттєвоз
07:17
Придбано новий сміттєвоз
12
Минулої п'ятниці у місті сталася подія : прибув щойно придбаний для комунального підприємства «Комбінат комунальних послуг» новий сміттєвоз. 

Було оформлено акт -приймання передачі автомобіля комісією, яку очолив за розпорядженням міського голови Сергія Філіпенка, начальник управління  МА  та ЖКГ  Микола Нікітін. 

-Тендер  із закупівлі нового сміттєвозу тривав майже півроку, -розповідає заступник міського голови  з питань діяльності виконавчих органів Сергій Гребенюк. -Придбано автомобіль (за підсумками тендера) у компанії 'Аіс'. 

-Зараз у підприємстві- три сміттєвоза. Але один  вже не працює, він повністю зношений. Двом іншим машинам- понад 20 років, - коментує в. о. керівника  комунального підприємства  Олег Чернявський. -Тож самі розумієте, наскільки важливим для підприжмства є таке придбання. Автомобіль працює на дизельному паливі, а отже, він вже -економічніший за ті машини, що маємо. Зекономимо кошти й на іншому - менше витрачатимемося на придбання нових запчастин. Є у нас мрія: наступного року придбати сміттєвоз  із так званим «заднім завантаженням».  Такий сміттєвоз пристосований до збору сміття  саме у приватному секторі, ним зручно і безпечно вантажити сміття. А зараз поки що триває тендер із закупівлі для підприємства нового грейдера. 


Завідуюча відділом  інформації
міської газети «Знам’янські вісті»
Світлана Кулікова

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 940 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты