Четвер, 25.04.2024, 11:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Липень » 1 » Приємний подарунок для творчо обдарованих дітей міста
11:03
Приємний подарунок для творчо обдарованих дітей міста

12

Літо є найкращою порою року. Адже воно приносить з собою не лише тепло, сонечко та гарний, святковий, літній настрій, а й багато приємних неочікуваних подарунків.

Найбільшою радістю для творчо-обдарованих дітей  міста стала екскурсійна поїздка до міста Умані.

За ініціативи міського голови Сергія Філіпенка   та за підтримки  директора мережі магазинів «Оптовичок» Олександра Федюка для  обдарованих, талановитих дітей  міста 25 червня була  організована  екскурсійна поїздка до Національного дендрологічного парку "Софіївка".   

12


Усі ці діти приймали активну участь у житті  міста, неодноразово ставали переможцями на  різноманітних фестивалях та конкурсах, а  також приймали участь у міських заходах.

Діти відправилися в поїздку до Умані у комфортабельному двохповерховому автобусі, але не з пустими руками. Кожна дитина отримала дорожний набір - солодкий подарунок, який також безкоштовно надав директор  мережі магазинів «Оптовичок» Олександр Федюк.     

Ранкова Софіївка зустріла екскурсантів літньою красою, буянням    розмаїття живої природи, рідкісних рослин та рукотворних ландшафтів.     

12

Потрапивши до "Софіївки", відразу переконалися: ми у казці, це музей живої природи!  І дійсно – адже в основу архітектурного рішення парку покладені сюжети з легенд і міфів Стародавніх Греції та Риму, інші місця нагадують oселю грецьких богів та героїв.

Учасники екскурсії насолоджувалися прекрасними пейзажами   та були враженні масштабністю та розкішшю.  Територія парку дуже велика,   на ній безліч цікавих та красивих об’єктів. Є там і   озера з   водопадами та фонтанами,   декоративними рослинами.   Краса підстерігала   на кожному кроці.  Екскурсоводи провели  захопливу подорож парком та розказали всі таємниці кохання красуні Софії та графа Потоцького.

Цікавою несподіванкою для усіх учасників екскурсії стало безкоштовне катання на човні по озеру. Враження були неймовірними. По закінченню екскурсії кожна дитина отримала ще один подарунок – солодке морозиво.

Після цікавого та насиченого дня втомлені, але щасливі, з яскравою посмішкою на обличчі та захватом в очах екскурсанти зайняли свої місця в автобусі і, попрощавшись з останніми промінчиками уманського сонечка, вирушили додому.

Діти привезли з Софіївки  масу гарних вражень і позитивних емоцій. 

Окремо щирі слова подяки  за безкоштовну екскурсію, морозиво, катання на човні по озеру, дорожні солодкі набори дітлахи висловлювали  директору мережі магазинів «Оптовичок» Олександру Федюку та міському голові Сергію Філіпенку.

Керуюча справами
виконавчого комітету
Знам’янської міської ради   І.Ратушна

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 977 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.7/7

Кировоград: новости и сайты