Середа, 01.05.2024, 12:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Лютий » 5 » Прийняли таїнство хрещення діти позбавлені батьківського піклування, які перебувають під опікою
11:31
Прийняли таїнство хрещення діти позбавлені батьківського піклування, які перебувають під опікою
 
12         Страшна реалія наших днів — це покинуті діти, які залишаються віч-на-віч зі страшною дійсністю. Але світ не без добрих людей! Багатьом дорослим не байдужна доля сиріт. Вони будь-яким чином намагаються створити їм сімейний затишок, поділитися батьківською турботою й любов’ю. Саме такою доброю та турботливою людиною, яка повністю віддала себе дітям позбавлених батьківського піклування є Шевченко Любов Василівна. 
Добрим товаришем сиріт і помічником у справі виховання дітей є настоятель релігійної громади (парафії) Преподобного Сергія Радонезького Олександрійської єпархії УПЦ м.Знам'янка протоієрей о.Василь. Саме турботою прийомних батьків і священнослужителя діти відчули благодать Духу Святого та своїх небесних заступників.
 
12          2 лютого 2013 року в УПЦ Преподобного Сергія Радонезького о.Василь звершив таїнство Хрещення над дітьми позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою та на первинному обліку служби у справах дітей Знам'янського міськвиконкому.
У затишному, теплому храмі діти з радістю, посмішками й цікавістю слухали священика, коли він читав молитви. Жодного страху й поспіху не було. Дитячі серця не просто відчували, вони начебто реально бачили все те таємниче, що відбувалося в цей момент у храмі. Після хрещення діти були воцерковлені: дівчинка підведена до святих ікон, а хлопчик ввійшов у вівтар.
Після цієї великої події незалежно від того, як складеться життя маленької людини, — вона вже є християнином, і її небесний покровитель завжди буде поруч.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 664 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты