Четвер, 02.05.2024, 08:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 28 » Прийняте рішення про об'єднання водоканалів є об’єктивним, ефективним і необхідним
08:19
Прийняте рішення про об'єднання водоканалів є об’єктивним, ефективним і необхідним
 
12         27 березня 2012 року відбулася робоча зустріч керівника КП "Дніпро-Кіровоград" Романа Ілика з міським головою І.Крижановським та трудовим колективом Знам'янського МВУВКГ . Міський голова надав вичерпну інформацію про діяльність Знам'янського МВУВКГ. Аналізуючи показники роботи даного підприємства, відзначив гарний рівень організації праці, зупинившись на питаннях покращення якості обслуговування населення, зниження тарифів на водопостачання та водовідведення.
В свою чергу Роман Ілик нагадав, що головою Кіровоградської облдержадміністрації С.Ларіним були поставлені завдання перед представниками виконавчої влади міст обласного підпорядкування представити можливі плани виходу з кризової ситуації, яка склалася на ОКВП "Дніпро-Кіровоград".   
12          Розглянувши всі представлені варіанти, обласним керівництвом було запропоновано створити єдине підприємство з водопостачання та водовідведення, об’єднавши Світловодський, Олександрійський, Знам’янський, Кіровоградський водоканали та ОКВП "Дніпро — Кіровоград". Це пов’язано, перш за все, з економією витрат. Адже найголовніше питання, яке ставить перед нами і Президент, і Уряд, і голова Кіровоградської облдержадміністрації С.Ларін — це покращення послуг за умови мінімальних витрат. "Вже нині можна з упевненістю стверджувати, що прийняте рішення про об'єднання водоканалів є об’єктивним, ефективним і необхідним, адже це дозволило знизити ціни на воду для 3-х міст обласного підпорядкування," - наголосив Роман Ілик.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 687 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты