Середа, 03.07.2024, 20:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 9
Гостей: 9
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Червень » 15 » Пришкільні табори відпочинку завершили свою роботу
13:09
Пришкільні табори відпочинку завершили свою роботу
 
12         Ось і прийшов до кінця оздоровчий період в таборах відпочинку "Перлинка", "Сонечко", "Веселка", "Спартак", "Фестивальний", що працювали на базі закладів освіти міста Знам'янка. Час пролетів швидко, 14 днів працювали пришкільні табори , в яких оздоровилося близько 534 юних знам'янчан.
Урочистою лінійкою розпочалося закриття табірної зміни в одному із таборів відпочинку – "Фестивальний". На святі виступила начальник табору Н. Горбатенко.  
12          Потім відбулася цікава розважальна програма силами вихователів та дітей оздоровчого табору. В свою чергу діти підготували для своїх вихователів Н.Залевської, С.Кондратенко, Т.Ніклонської, М.Стукаленко, К.Степанової, О.Демченко, Н.Любінської, О.Долинської, О.Фраінд, О.Троян, О.Огіренко, культорганізатора В.Проскурні чудові музичні сюрпризи. Свято пройшло на славу. Діти не хотіли розходитися по домівках. А на них ще чекає літній відпочинок вдома, в таборах, на морі.

За інформацією міського відділу освіти:

На виконання доручення Президента України від 23.05.2012 № 1-1/1289 щодо сприяння належному оздоровленню та відпочинку дітей у 2012 році, рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 19.04.2012 року № 184 «Про затвердження заходів щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей в літній період 2012 року», з метою проведення організованого відпочинку дітей та підлітків в літній період 2012 року відділом освіти було створено п’ять таборів відпочинку на базі закладів освіти міста. Особлива увага надана дітям, які потребують соціальної уваги та підтримки (категорійні діти).
Для забезпечення належної організації діяльності таборів відпочинку своєчасного і повного фінансування відділом освіти були сплановані заходи та складено кошторис для оздоровлення дітей за бюджетні кошти відповідно до розпорядження міського голови.
Єдина вартість харчування 1 (одного) учня становила - 15,00 грн. в день
Для організації відпочинку , харчування , медичного обслуговування і виховання були створені належні умови.
Для змістового проведення дозвілля та відпочинку і організації виховного процесу
Лідером «Партії Регіонів» А.В.Тесленко та міським головою І.Б.Крижановським на церемонії святкового відкриття таборів дітям було вручено спортивне знаряддя, шахи, ігрові м’ячі, засоби тренування з легкої атлетики та інше. В таборах працювали найкращі вихователі ЗНЗ, БДЮТ,СЮТ. Під час роботи таборів відпочинку пройшли різноманітні заходи: виставки, спортивні змагання , екскурсії .




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 796 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты