Четвер, 28.03.2024, 20:14
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 19 » Пришкільні табори завершують свою діяльність
12:21
Пришкільні табори завершують свою діяльність
12
Літнє оздоровлення дітей у пришкільних таборах відпочинку вимагає від організаторів, керівників таборів значних зусиль для його проведення на високому організаційному рівні. 

На виконання наказу начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації від 22 травня 2017 року № 423 «Про перевірку пришкільних таборів з денним перебуванням на базі загальноосвітніх навчальних закладів» робочою групою у складі першого заступника міського голови В.Загородньої, начальника відділу освіти Л.Грекової, головного спеціаліста відділу молоді, спорту та охорони здоров’я  А.Сугарея здійснено об’їзд пришкільних таборів відпочинку при загальноосвітніх навчальних закладах м. Знам’янка. 

В першу чергу увага робочої групи була направлена на забезпечення дотримання санітарних норм і правил на харчоблоках, організацію харчування, медичного забезпечення та здійснення заходів із забезпечення 
12

змістовного дозвілля дітей, дотриманням режиму дня. Виявлено, що вага порцій відповідає вазі, зазначеній в меню, на харчоблоках проводиться своєчасне та якісне прибирання, дезінфекція технологічного обладнання, інвентарю, посуду, виробничих і складських приміщень із застосуванням сучасних дезінфікуючих засобів широкого спектру дії; в усіх  відвіданих закладах адміністрацією та медичними працівниками забезпечується належний контроль за організацією харчування, своєчасно заповнюються всі журнали встановленого зразка. 

В достатній мірі приділено увагу змістовному дозвіллю дітей у таборах. Кожен день, відповідно до плану роботи, має свою тематику, педагоги, що працюють у таборах, проводять різноманітні ігри, конкурси, програми, віртуальні подорожі, квест-ігри, інші розвиваючі ігри та вправи. 

Так,  у таборі на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  № 1 ім. Т.Г.Шевченка «Сонечко» присутні побували на церемонії чаювання. У таборі на базі НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія»,  «Перлинка»,  де працює міжнародний волонтер в рамках проекту GoCamps від громадської організації GoGlobal з Фінляндії Калле Вікман, були відвідані заходи «Кольорова гра», «Смуга перешкод» та репетиція танцювального флешмобу. 
12
Наповнюваність таборів  відповідає запланованому, всього у пришкільних таборах перебувало 583 дитини. 

16 червня  - останній день літнього оздоровлення, і через рік пришкільні табори знову зустрічатимуть своїх веселих вихованців. 

Триває гаряча пора  й у відділі молоді, спорту та охорони здоров’я, адже саме в літку розпочалось оздоровлення в стаціонарних таборах. Станом на 16 червня 2017 року відділом було направлено на оздоровлення 25 дітей різних категорій. Географія відпочинку різноманітна, починаючи з традиційних «Артека» та «Молодої гвардії» продовжуючи таборами області та відпочинку на морі у смт. Сергеївка. Одеської області. 

В міському бюджеті на стаціонарне оздоровлення закладено 150 тис. грн. Наразі триває узгодження та закупівля путівок за місцеві кошти.

Хід оздоровчої кампанії знаходиться на контролі першого заступника міського голови В.Загородньої.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 715 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/4

Кировоград: новости и сайты