П`ятниця, 19.04.2024, 03:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 17 » Привітали ювіляра
15:34
Привітали ювіляра
12
Секретар міської ради Клименко Наталія Миколаївна привітала з 90-то річчям від Дня народження Бердичевську Віру Микитівну 

«Шановна  Віра Микитівна! Ваша працездатність, великий запас життєвих сил і енергії викликають захоплення.  Бажаю Вам здоров'я, бадьорості духу, оптимізму та здійснення усіх планів і починань! Добра і благополуччя, порозуміння й злагоди Вам, і Вашим рідним і близьким. Щоб доля й надалі була прихильною даруючи щасливі роки теплої осені життя, наповнені любов’ю , дітей і онуків, шаною і повагою вірних і надійних друзів.», - зазначила Наталія Миколаївна, вручаючи квіти та вітальну листівку ювіляру. 

 «Завжди приємно, що про тебе пам'ятають, цінують і поважають » - подякувала Віра Микитівна.

Голова постійна комісія з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, депутат міської ради 7 скликання Мацко Володимир Васильович привітавши, зазначив, що ювіляр досяг чергової віхи на своєму життєвому шляху. «Нехай людська шана буде подякою за Вашу плідну працю, чуйність, уміння творити добро для людей. Здоров’я Вам сімейного благополуччя, мирного неба та родинного затишку.», - сказав Володимир Васильович.

Також, до вітань з найкращими побажаннями здоров’я, миру, добробуту, сімейного затишку і тепла, довголіття приєдналася і секретар Знам’янської міської Спілки підприємців Усаченко Інна Анатоліївна.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 897 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты