Субота, 20.04.2024, 02:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 3 » Привітали ювіляра
10:57
Привітали ювіляра
12Днями відзначив свій поважний ювілей ветеран Великої Вітчизняної війни Пісаревський Андрій Федорович, який на громадських засадах виконував обов'язки секретаря будинкового комітету житлового будинку №9 по вулиці Михайла Грушевського більше 20 років.

Привітати ювіляра з 90-то річчям завітали: секретар міської ради Клименко Наталія Миколаївна, голова Знам’янської міської громадської організації ветеранів України Бабійчук Ганна Олексіївна, член президії міської організації ветеранів України Ніколаєв Павло Арсентійович.

Від імені міського голови Філіпенка Сергія Івановича та депутатського корпусу Знам’янської міської ради VII скликання секретар міської ради Клименко Н.М. привітала ювіляра з визначною подією.

"Ви поєднали у собі молоднечу енергію, відданість справі та високі моральні якості патріота і професіонала.
12
Прийміть слова вдячності за Ваше щедре серце, за терпіння, за природний дар доброти, за високе почуття відповідальності, за добросовісну багаторічну працю на громадських засадах. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія і любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.", - зазначила Наталія Миколаївна.

Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років"- додала у своєму вітанні  Ганна Олексіївна 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 957 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты