Четвер, 25.04.2024, 18:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 20 » Привітали правоохоронців зі святом
13:02
Привітали правоохоронців зі святом
12

Міський голова І.Крижановський, секретар міської ради А.Тесленко взяли участь в урочистостях, що відбулися з нагоди Дня міліції у лінійному відділу на станції Знам’янка УМВС України на Одеській залізниці та Знам’янському МВ УМВС України в Кіровоградській області.

Вітаючи працівників правоохоронних органів зі святом,   міський голова зазначив: «На міліцію покладено виключно відповідальне і благородне завдання — захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби із злочинністю, охорона громадського порядку, забезпечення громадської безпеки. Завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та за умови всебічної підтримки з боку суспільства працівники міліції з честю виконають поставлені завдання із зміцнення законності і правопорядку в Україні».

Ігор Борисович висловив щиру вдячність всім працівникам та ветеранам міліції за самовіддану працю. Побажав міцного здоров'я, особистого щастя, в домівках – світла і злагоди, в серцях – добра, в помислах – мудрості, в службових справах – принциповості і наполегливості.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, захисту конституційних прав і свобод громадян та з нагоди Дня міліції України міський голова вручив Почесні грамоти Знам’янської міської ради оперуповноваженій по БЗПВ сектору карного розшуку лінійного відділу на ст. Знам’янка, молодшому лейтенанту міліції Осадчій О.О., старшому інспектору сектору кадрового забезпечення лінійного відділу на ст. Знам’янка, лейтенанту міліції  Шевченку О.М.,

12
12заступнику начальника лінійного відділу — начальника міліції громадської безпеки лінійного відділу на ст. Знам’янка, майору міліції Дубініну О.В., майору міліції, першому заступнику начальника міського відділу — начальнику слідчого відділення Знам’янського МВ УМВС України в області Грузіну Т.М., грамоти Знам’янської міської ради – начальнику сектору карного розшуку лінійного відділу на ст. Знам’янка, майору міліції Медведкіну Ю.М., міліціонеру - водію з обслуговуючого персоналу і охорони лінійного відділу на ст. Знам’янка, старшому сержанту міліції Волосячику В.В., заступнику начальника слідчого відділення лінійного відділу на ст. Знам’янка, майору міліції Бужук О.Ю., майору міліції, начальнику штабу Знам’янського МВ УМВС України в області Кравчуку А.Л., старшому лейтенанту міліції, старшому оперуповноваженому сектору карного розшуку кримінальної міліції Знам’янського МВ УМВС України в області Трикутьку В.С., подяки Знам’янської міської ради – майору міліції, заступнику начальника слідчого відділення Знам’янського МВ УМВС України в області Руденко О.М.,  капітану міліції, оперуповноваженому сектору карного розшуку кримінальної міліції Знам’янського МВ УМВС України в області Цішевському В.О., лейтенанту міліції, дільничному інспектору міліції сектору карного розшуку дільничних інспекторів міліції громадської безпеки Знам’янського МВ УМВС в області Довженко І.О., сержанту міліції, молодшому інспектору - кінологу сектору карного розшуку кримінальної міліції Знам’янського МВ УМВС в області Шилову Д.С.

 

 

 

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 990 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты