Субота, 20.04.2024, 16:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Травень » 8 » Привітали з 90-річним ювілеєм
17:13
Привітали з 90-річним ювілеєм
12
Напередодні святкування Дня Перемоги, секретар міської ради Н.Клименко, голова комітету ветеранів війни Знам’янської міської організації ветеранів України П.Ніколаєв, начальник управління соціального захисту населення міськвиконкому А.Волошина та депутат міської ради О.Тітарєв привітали з с 90-річчям  ветерана Великої Вітчизняної війни Мирошніченка Григорія Івановича. 

Шановному ювіляру подякували за виявлену мужність і героїзм у роки війни, за невтомну працю у післявоєнний час та побажали міцного здоров’я, сили, бадьорості та злагоди в оселі.

«Мудрість визначається не цифрами в день народження, її завжди видно у вчинках і справах. Прийміть глибоку шану та повагу Вашій мужності та самовідданій праці. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі.

Тож   нехай молоднеча енергія і зріла мудрість ніколи не зраджують Вас, а тепло Вашої душі повертається людським добром і щастям. Нехай готовність прийти на допомогу в скрутну хвилину радує Ваших близьких, нехай Ваша доброта продовжує робити цей світ світлим і чистим.

Дай Вам Бог на землі ще багато світлих днів і щасливих років!" – такі побажання висловили представники міської ради та її виконавчого комітету ювіляру.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 845 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты