Неділя, 05.05.2024, 15:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Лютий » 7 » Призначено нового прокурора Знам'янщини
10:34
Призначено нового прокурора Знам'янщини
 
12         Наказом Генерального прокурора України від 29 січня 2013 року Знам’янським міжрайонним прокурором призначено молодшого радника юстиції Глобенка Олександра Георгійовича.
Глобенко О.Г., 1984 року народження, має вищу юридичну освіту, у 2007 році закінчив Одеську національну юридичну академію за фахом правознавства, має значний досвід прокурорсько-слідчої діяльності.
Трудовий шлях в органах прокуратури Кіровоградської області розпочав з 2006 року на посаді старшого помічника прокурора Новгородківського району, у подальшому – на посаді помічника прокурора Кіровоградського району.
З 2009 року працював у апараті прокуратури Кіровоградської області на посадах прокурора відділу підтримання державного обвинувачення в судах, заступника начальника відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні дізнання та досудового слідства, помічника прокурора області з питань нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та прикордонної охорони при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства.
У 2010 році Глобенко О.Г. очолив колектив прокуратури Маловисківського району, де працював до призначення на посаду Знам’янського міжрайонного прокурора.
Одружений, має доньку.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1257 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты