П`ятниця, 26.04.2024, 02:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Січень » 27 » Про надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України
15:32
Про надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України
 
12
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 року № 535 «Про затвердження Порядку використання коштів, що надійшли від фізичних та юридичних осіб для надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції» рішенням виконавчого комітету Знам'янської міської ради від 14.11.2014 року № 399 затверджено склад та Порядок роботи міської комісії з розгляду питань надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції. 

Допомога надається за рахунок коштів, що надійшли в національній та іноземній валюті на рахунки Міністерства соціальної політики України від фізичних та юридичних осіб, резидентів і нерезидентів як благодійні внески, гранти та дарунки для надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції, перебувають у складних життєвих обставинах, що спричинені соціальним становищем, внаслідок яких особа частково або повністю не має (не набула або втратила) здатність чи можливість самостійно піклуватися про особисте (сімейне) життя та брати участь у суспільному житті.
 
12
Для отримання грошової допомоги постраждала чи внутрішньо переміщена особа звертається до управління соціального захисту населення Знам'янського міськвиконкому за місцем реєстрації проживання або фактичним місцем перебування з необхідним пакетом документів та відповідною заявою, в якій зазначає причини необхідності надання їй грошової допомоги та реквізити рахунка, відкритого у банківській установі.

Після перевірки правильності оформлення заяви, достовірності викладених у ній відомостей, фактів отримання особою грошової допомоги раніше, управління соціального захисту населення передає заяву та додані до неї документи на розгляд міської комісії.

До складу міської комісії з розгляду питань надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції, входять керівники самостійних відділів та структурних підрозділів міськвиконкому, представники Знам'янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області, Знам'янського МВ УМВС України в Кіровоградській області, Знам'янського районного сектору Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області, громадських організацій, міської Спілки підприємців, головні лікарі медичних установ.
Міністерство соціальної політики України визначило категорії та розміри одноразової грошової допомоги сім’ям загиблих в антитерористичній операції (АТО) з числа військовослужбовців та інших осіб, сім’ям внутрішньо переміщених осіб, сім’ям учасників АТО, які отримали тяжкі поранення та потребують тривалого лікування.

Саме з метою розподілу коштів на ці цілі 26.01.2015 року відбулося друге  засідання вищезазначеної міської комісії, яка розглянула чотири звернення громадян         (серед яких: 1 - від сім'ї загиблого в зоні проведення АТО; 1 - від пораненого учасника АТО, який потребує тривалого лікування; 2 - від сімей переселенців, в яких є інваліди з дитинства та інваліди 2 групи).

За результатами роботи міської комісії складено відповідний протокол та реєстр отримувачів коштів одноразової грошової допомоги на загальну суму 5,9 тис. грн., який направлений до Департаменту соціального захисту населення Кіровоградської облдержадміністрації для вчинення ним подальших дій.

Довідка: на першому засіданні міської комісії прийнято рішення про надання одноразової грошової допомоги двом учасникам антитерористичної операції, які отримали тяжкі поранення та на даний час потребують довготривалого вартісного лікування, на загальну суму 2,4 тис. грн. 

За більш детальною інформацією з вищевикладеного питання прохання звертатися до управління соціального захисту населення Знам'янського міськвиконкому за адресою:       м. Знам'янка, вул. Глібка, 28, каб. № 13. Телефони для довідок: 2-19-10, 2-34-10.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 905 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты