П`ятниця, 29.03.2024, 14:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Листопад » 25 » Про надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України
09:07
Про надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України
12
Відбулося чергове засідання міської комісії з розгляду питань надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції. 

За результатами розгляду звернень громадян комісія прийняла рішення надати одноразову грошову допомогу трьом особам на загальну суму 4,7 тис. грн. 

Для довідки
Допомога надається за рахунок коштів, що надійшли в національній та іноземній валюті Мінсоцполітики від фізичних та юридичних осіб, резидентів і нерезидентів як благодійна пожертва, гуманітарна допомога, гранти та дарунки для надання одноразової грошової допомоги постраждалим і внутрішньо переміщеним особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, що спричинені соціальним становищем, внаслідок яких особа частково або повністю не має здатності (не набула здатності або втратила її) чи можливості самостійно піклуватися про особисте (сімейне) життя і брати участь у суспільному житті. 

Для отримання грошової допомоги постраждала чи внутрішньо переміщена особа звертається до управління соціального захисту населення Знам'янського міськвиконкому за місцем реєстрації проживання або фактичним місцем перебування з необхідним пакетом документів та відповідною заявою, в якій зазначає причини необхідності надання їй грошової допомоги та реквізити рахунка, відкритого у банківській установі.

Міністерство соціальної політики України визначило категорії та розміри одноразової грошової допомоги сім’ям загиблих в антитерористичній операції з числа військовослужбовців та інших осіб, сім’ям внутрішньо переміщених осіб, сім’ям учасників АТО, які отримали тяжкі поранення та потребують тривалого лікування.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 869 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты