П`ятниця, 26.04.2024, 09:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 30 » Про підготовку навчальних закладів міста Знам’янка до нового 2016/2017 навчального року
12:27
Про підготовку навчальних закладів міста Знам’янка до нового 2016/2017 навчального року
12
Відбувся огляд готовності навчальних закладів до нового 2016/2017 навчального року. Огляд проведено комісією у складі   спеціалістів відділу освіти, голови міськкому профспілки працівників освіти Т.Мельник, представника Управління Держпродспоживслужби у Знам’янському районі С.Манька, представника Знам’янського МРВ УДСНС в Кіровоградській області.  

Активну участь у роботі комісії взяли міський голова С.Філіпенко та перший заступник міського голови В.Загородня. 
12

Огляд готовності навчальних закладів до роботи в новому навчальному році проводився з метою:

встановлення ефективної діяльності керівників та педагогічних колективів дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів щодо створення належних умов для навчання і виховання дітей та праці співробітників, 

оцінки та перевірки якості підготовки навчальних закладів до нового 2016/2017 навчального року, 

активізації  роботи керівників закладів освіти щодо створення належних умов для навчання і виховання дітей; 

здійснення перевірки дотримання керівниками навчальних закладів чинного законодавства України в галузі освіти, охорони праці, протипожежних та санітарних норм і правил утримання загальноосвітніх навчальних закладів,

підвищення відповідальності керівників за створення безпечних умов для життя і здоров’я дітей, учнів та співробітників під час їх перебування у навчальних закладах.

З метою  задоволення освітніх потреб дітей і підлітків, цього року в місті функціонуватимуть два навчально-виховних комплекси: «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» та «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія»; чотири загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів, 7 дошкільних навчальних закладів, центр дитячої та юнацької творчості, комплексна дитячо-юнацька спортивна школа. 
12

У всіх дошкільних навчальних закладах виконано поточні ремонти ігрових майданчиків, всіх приміщень закладів з фарбуванням, побілкою. Належним чином оформлені ігрові зони для дошкільнят, зони навчання, психологічного розвантаження, природи, фізкультури, трудової діяльності. В основному розвивальне середовище для дошкільників оснащене матеріалами, виготовленими вихователями власноруч.  

Проведено капітальний ремонт по заміні вікон  у дошкільному навчальному  закладі № 6 «Сонечко», розпочато виконання робіт по капітальному ремонту частини внутрішньої теплосистеми дитячого навчального закладу № 6 «Сонечко». У ДНЗ № 8 «Світлячок» проводяться підготовчі роботи по  введенню в експлуатацію нової котельні на твердому паливі. 

Завершено поточні ремонти в загальноосвітніх навчальних закладах.  Фінансування робіт з підготовки закладів освіти міста до нового навчального року проводилося за рахунок коштів місцевого бюджету, на що у поточному  році виділено близько 220 тис. грн., збільшено обсяг ремонтних робіт та покращено естетичний зовнішній та внутрішній вигляд приміщень закладів.

Проведено заміну вікон у Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 імені Т.Шевченка, у комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі.

12
В ході підготовки закладів до роботи в новому навчальному році виконано комплекс заходів щодо приведення навчальних закладів міста у належний протипожежний стан. 

Спеціалізованими організаціями виконано роботи з вимірювання опору ізоляції та контуру заземлення електрообладнання, проведено технічне обслуговування та перезарядку всіх вогнегасників підпорядкованих об’єктів відділу освіти. Організовано роботу по облаштуванню пристроїв блискавкозахисту в ДНЗ № 2 «Теремок». 

Навчальні заклади продемонстрували якісну підготовку до нового навчального року. За результатами  перевірки, підписано акти готовності навчальних закладів до роботи в новому навчальному році.
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 949 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.9/7

Кировоград: новости и сайты