Субота, 20.04.2024, 09:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 1 » Про роботу міської робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення
07:57
Про роботу міської робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення
Завдяки активній позиції та діяльності місцевої влади в м.Знам’янка постійно проводиться робота, спрямована на становлення та розвиток цивілізованого ринку праці, вживаються заходи щодо легалізації заробітної плати та виведення заробітної плати з «тіні».
При міськвиконкомі працює робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, до складу якої входять представники управління Пенсійного фонду, Центру зайнятості населення, Державної фіскальної служби, управління Держпраці, структурних підрозділів міськвиконкому.
27 липня 2017 року перший заступник міського голови Загородня В.Г. провела чергове засідання міської робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.
Про результати роботи робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення протягом січня-липня 2017 року доповіла начальник управління соціального захисту населення Волошина А.М., яка повідомила, що протягом січня-липня 2017 року робочою групою, відповідно  до  покладених на неї завдань та в межах повноважень, проводилась робота із виявлення фактів нелегальної виплати заробітної плати і зайнятості населення. Обстеженням охоплено 161 суб'єкт господарювання, виявлено 41 факт неукладання трудових договорів між працівниками та приватними підприємцями, керівниками підприємств, легалізовано 100 робочих місць. Обстеження здійснювались шляхом запрошення та заслуховування керівників СГД на засіданнях робочої групи, обстеження СГД робочою групою з даних питань та вивчення стану справ по дотриманню трудового законодавства. Додаткові надходження до ПФУ станом на 01.07.2017 року склали 123,3 тис. грн., в т.ч. за рахунок легалізації – 84,7 тис. грн.; за рахунок підвищення заробітної плати –   38,6 тис. грн.
Підводячи підсумки засідання, голова міської робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення підкреслила, що співпраця з приватними підприємцями щодо легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення триватиме й надалі.
Переглядів: 814 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты