Середа, 08.05.2024, 06:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 10 » Про роботу спостережної комісії протягом І кварталу 2015 року
07:53
Про роботу спостережної комісії протягом І кварталу 2015 року
 
12
З початку року на обліку спостережної комісії перебувало 38 осіб, які умовно-достроково звільнені від відбування покарання. На даний час на обліку спостережної комісії перебуває 19 осіб, які умовно-достроково звільнені від відбування покарання, з них 9 осіб стали на облік в 2015 році. Після закінчення строку умовно-дострокового звільнення, особи знімаються з обліку. На обліку спостережної комісії неповнолітні особи, які відбули покарання у виді позбавлення волі, не перебували.

Протягом I кварталу 2015 року  проведено 3 засідання спостережної комісії. На засіданнях спостережної комісії розглядаються питання сприяння особам, які повернулись з місць позбавлення волі, в отриманні паспортів та матеріальної допомоги для  вирішення побутових питань. Також, заслуховується інформація про роботу по виправленню та ресоціалізації вищевказаної категорії осіб, розглядалися питання про стан працевлаштування цих осіб та залучення їх до перенавчання професіям, які мають попит на ринку праці. Згідно графіку  заслуховування звільнених з установ виконання покарань осіб, які перебувають на обліку спостережної комісії, особи інформують про їх проблеми та поведінку у побуті. За необхідністю, проводяться обстеження житлово-побутових умов осіб з місць позбавлення волі, які стоять на обліку спостережної комісії. 

Особам, які умовно-достроково звільнені від відбування покарання, надаються індивідуальні послуги різного соціального спрямування з питань законодавства, адаптації в соціумі, отримання паспорту, реєстрації, працевлаштування, популяризації здорового способу життя, профілактики соціально-небезпечних хвороб, профілактики повторного скоєння злочинів, планування особистого бюджету, отримання матеріальної допомоги, вирішення соціально-економічних проблем і проблем залежностей, планування сімейного життя тощо. 

Особам зазначеної категорії надавалася матеріальна допомога з міського бюджету комісією «Турбота і милосердя». Особи, які перебувають на обліку спостережної комісії, пройшли флюорографічне обстеження на предмет захворювання на туберкульоз. 

Подання до суду за місцем відбування покарання засуджених осіб  щодо умовно-дострокового звільнення від відбування покарань або заміни не відбутої частини покарання більш м’яким, протягом I кварталу 2015 року спостережною комісією разом з органами та установами виконання покарань не вносились.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 739 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты