Четвер, 02.05.2024, 20:41
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 21 » Про участь команд ЗНЗ м. Знам’янка в обласних змаганнях з військових багатоборств
10:07
Про участь команд ЗНЗ м. Знам’янка в обласних змаганнях з військових багатоборств
 
12
Відділом освіти м. Знам’янка на 2014/2015 навчальний рік у відповідності до наказів Департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА «Про посилення  ролі військово-патріотичного виховання  учнів закладів освіти» розпочалася широкомасштабна робота до якої залучені найкращі  військові спеціалісти ТСО України в м.Знам’янка. 8 жовтня 2014 року на базі ТСО України в м.Знам’янка» були проведені  комплексні змагання з військових багатоборств серед закладів освіти міста Знам’янка. Переможці міських змагань взяли участь у обласних змаганнях, які відбулися 19 жовтня 2014 року на базі Знам’янського  ТСО України. 

У відповідності до умов  обласні змагання з військово-спортивних багатоборств серед вихованців навчальних закладів і військово-патріотичних клубів та об’єднань Кіровоградської області проводилися за участю і підтримкою  командування Кіровоградської аеромобільної бригади. Учні закладів освіти змогли ознайомитися з бойовими зразками сучасної стрілецької зброї та військового спорядження.   
 
12
У змаганнях брали участь 12 команд з міст Знам’янка, Олександрія, Жовті Води, Світловодськ та Чигирин. Від закладів освіти м. Знам’янка  виступали команди «Щит»- ЗШ І-ІІІ ступенів  №3  та переможці міських змагань команда «Сокіл» ЗШ І-ІІІ ступенів № 4, а також  команда юніорів. 

Команда «Сокіл» ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 підтвердила свою майстерність і зайняла на обласних змаганнях І місце. Члени команди Артем Карлаш – 11 клас, В’ячеслав Міхаленко – 11 клас, Олег Зайцев – 10 клас, Юрій Перекрестний – 10 клас. Тренер команд  - викладач предмету «Захист Вітчизни -Міщенко Микола Михайлович.

ІІ місце зайняла команда «Щит» - ЗШ І-ІІІ ступенів  № 3. Тренер команд  - викладач предмету «Захист Вітчизни» – Хандусенко Андрій Григорович.

ІІІ місце зайняла збірна команда ТСОУ
 
12
Не відстають від старших і юні захисники України.   Команда юніорів ЗШ І-ІІІ ступенів     № 4  зайняла  ІV місце. 

На змаганнях також були присутні почесні гості: міський голова Крижановський І.Б. представники військових частин, керівники обласної  спілки ТСО України.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1025 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты