Четвер, 28.03.2024, 18:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Жовтень » 20 » Про засідання координаційної ради з питань профілактики наркоманії та протидії злочинності
11:40
Про засідання координаційної ради з питань профілактики наркоманії та протидії злочинності
12
Під головуваванням секретаря Знам’янської міської ради Адамович Н. А., проведено чергове засідання координаційної ради з питань профілактики наркоманії та протидії злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів. 

На порядок денний координаційної ради було винесено наступні питання: Про звиконання  Програми реалізації державної політики у сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів в м. Знам’янка на 2011 – 2015 року. Про виконання Міської програми проведення заходів з профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014-2017 роки. Про виконання міської програми протидії захворюванню на туберкульоз на період до 2016 року. Про реалізацію Закону України «Про заходи протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів  та  зловживанню ними».

В ході засідання було заслухано: заступника голови координаційної ради, головного спеціаліста з питань оборонної і мобілізаційної роботи Головченко А. В.,  секретаря координаційної ради, спеціаліста І категорії Знам’янського міського центру соціальних служб, Білокамінську О. М., завідуючу інфекційним відділенням Знам’янської центральної районної лікарні, Тищенко С. Л., лікаря нарколога Знам’янської центральної районної лікарні, Чернєцова П. П., виконуючу обов’язки головного лікаря Знам’янської  міської лікарні імені А. В. Лисенка, лікаря кардіолога Полєжай Л. Б., головного спеціаліста відділу молоді та спорту Сугарея А. О., начальника штабу Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області, Кравчук А. Л., та методиста відділу освіти, який відповідає за психологічну службу, Босненко М. М.

Заслухану інформацію обговорено, взято до відома, прийнято певні пропозиції і винесено відповідне рішення.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 985 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.3/6

Кировоград: новости и сайты