Субота, 04.05.2024, 13:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 13 » Проблемні питання громад обговорювали керівники міста та району з першим заступником голови облдержадміністрації В.Серпокриловим
16:12
Проблемні питання громад обговорювали керівники міста та району з першим заступником голови облдержадміністрації В.Серпокриловим
12         
У приміщенні Знам’янської райдержадміністрації перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації В.Серпокрилов провів особистий виїзний прийом громадян. Під час робочого візиту він зустрівся з міським головою І.Крижановським, головою Знам’янської райдержадміністрації В.Дзядухом, головою Знам’янської районної ради Т.Михайловою.

Під час зустрічі обговорювалися проблемні питання громад. Головним напрямком розмови були питання наповнення міського бюджету та підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та закладів освіти, культури міста до опалювального сезону 2013-2014 років.
Незабаром розпочинається новий навчальний рік. Тому питання стану готовності загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів міста до нового 2013-2014 навчального року також обговорювалися першим заступником голови Кіровоградської обласної державної адміністрації та міським головою.

Віктор Миколайович наголосив на необхідності вжити вичерпних заходів щодо приведення до початку нового навчального року в належний протипожежний стан закладів освіти міста, забезпечити реалізацію завдань Президента України щодо належної підготовки до нового навчального року.

– Підготовка шкіл до нового навчального року має бути закінчена у визначені терміни, – зазначив перший заступник голови облдержадміністрації, наголосивши, що питання безпеки школярів знаходиться під пильним контролем Президента.

Серед питань, що порушувалися під час зустрічі були і такі як капітальний та поточний ремонт доріг та тротуарів, будівництва газопостачання теплогенераторної для опалення приміщення Будинку дитячої та юнацької творчості, будівництва об’їзного автошляху, капітального ремонту міського Палацу культури.

Першим заступником голови Кіровоградської обласної державної адміністрації В.Серпокриловим було дано доручення забезпечити проведення шкільного ярмарку до початку нового навчального року. Звернуто увагу на належну організацію і проведення заходів по відзначенню 22-ої річниці незалежності України.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 773 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты