Середа, 01.05.2024, 10:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Липень » 8 » Процедура скасування державної реєстрації підприємців спрощується
08:48
Процедура скасування державної реєстрації підприємців спрощується
12
    З 8 липня 2014 року набирає чинності Закон України від 13.05.2014 р. №1258, яким спрощено процедуру державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичної особи - підприємця за її рішенням. 
  Для проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичною особою - підприємцем за її рішенням подається державному реєстратору реєстраційна картка. 
   Державний реєстратор може залишити реєстраційну картку без розгляду у випадках, якщо підприємець неправильно заповнив таку реєстраційну картку або подав її за неналежним місцем проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності. 
   У разі відсутності у держреєстратора підстав для залишення реєстраційної картки без розгляду, він зобов’язаний не пізніше наступного робочого дня з дати надходження цього документа внести до Єдиного державного реєстру запис про проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичною особою та в той же день видати (надіслати поштовим відправленням з описом вкладення) їй повідомлення про внесення такого запису без надання будь-яких довідок від контролюючих органів або проходження певних перевірок. 
  Підприємець позбавляється свого статусу з дати внесення до ЄДР запису про припинення його підприємницької діяльності. Проте, після припинення підприємницької діяльності за такими фізичними особами залишається обов’язок та відповідальність за погашення своїх боргів перед кредиторами і на них розповсюджується процедура банкрутства. 








Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 886 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты