Неділя, 28.04.2024, 12:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 17 » Процес ліквідації комунального підприємства «Шляховик» під особливою увагою міської влади
16:06
Процес ліквідації комунального підприємства «Шляховик» під особливою увагою міської влади
12Під особливою увагою на даний час перебуває процес ліквідації комунального підприємства «Шляховик»

Відбулося чергове засідання комісії по припиненню діяльності Знам’янського міського комунального підприємства «Шляховик» шляхом ліквідації за рішенням засновника.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький А.А. проаналізував виконання завдань, поставлених на попередньому засіданні комісії.

На даний час письмово повідомлено кожного кредитора про ліквідацію комунального підприємства «Шляховик» ,ведеться підготовка до проведення експертної оцінки майна підприємства,на розгляд чергової сесії міської ради підготовлено проект рішення міської ради про внесення змін до Положення про управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства,  яким передбачено розширення повноважень управління в частині прийняття на роботу працівників по благоустрою міста по цивільно-правових угодах,прийнято рішення виконавчого комітету про передачу функцій по вивезенню твердих побутових відходів та утриманню сміттєзвалища від КП «Шляховик» до КП «ЗЖЕК №1.

Поставлені нові завдання, зокрема :

• здійснити інвентаризацію основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів і документів та розрахунків комунального підприємства;

• скласти та затвердити проміжний ліквідаційний баланс, який повинен містити відомості про склад майна, перелік пред’явлених кредиторами вимог, а також про результати їх розгляду.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 769 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты