Четвер, 09.05.2024, 03:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Серпень » 9 » Профільний парламентський комітет підтримав законопроект щодо прискорення встановлення меж населених пунктів
13:19
Профільний парламентський комітет підтримав законопроект щодо прискорення встановлення меж населених пунктів
 
12         Парламентський Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин підтримав проект Закону України «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів України щодо проведення робіт із землеустрою, пов'язаних із встановленням і зміною меж адміністративно-територіальних одиниць». Законопроектом (реєстр. № 10042) передбачається внесення змін до Земельного кодексу України та Законів України «Про землеустрій», «Про державну експертизу землевпорядної документації».
На засіданні комітету народні депутати підкреслили, що одним із негативних чинників, який стримує завершення робіт із встановлення меж населених пунктів, є відсутність або застарілість генеральних планів, схем планування територій, планів зонування та детальних планів територій. Відсутність зазначеної документації породжує проблему невизначеності територіальної основи місцевого самоврядування, призводить до зростання суперечностей як у відносинах між органами державної влади та органами місцевого самоврядування, так і в стосунках між місцевим самоврядуванням, що веде до неможливості здійснення ефективної діяльності на рівні громади.
Врегулювання цієї проблеми дасть можливість прискорити завершення встановлення меж населених пунктів в найближчому майбутньому, що сприятиме чіткому обліку земель, формуванню Державного земельного кадастру, а також дасть поштовх розвитку територіальних громад.



За матеріалами офіційного сайту Державного агентства земельних ресурсів України (http://dazru.gov.ua/)
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 588 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты