П`ятниця, 19.04.2024, 05:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 19 » «Профорієнтаційне літо»
08:55
«Профорієнтаційне літо»
12
З 12 по 16 червня 2017 року спеціалістами Знам’янського міськрайонного центру зайнятості спільно із Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Знам’янського району провели виїзні акції в пришкільні табори Знам’янської ЗОШ №1 та ЗОШ №4, Мошоринської ЗОШ, Володимирівської ЗОШ, Цибулівської ЗОШ, Богданівської ЗОШ №1 та №2, Іванковецької ЗОШ. 

Основна мета профорієнтаційної роботи в школах, в тому числі пришкільних таборах – сприяння професійному самовизначенню старшокласників та учнів початкової і середньої школи, формування позитивного ставлення до професій, які користуються попитом на ринку праці.

Діти активно знайомились з буклетами та інформаційними матеріалами, жваво грали в профорієнтаційні ігри, розгадували ребуси та загадки про різноманітні професії, розповідали, хто ким хоче стати в майбутньому, довірливо прислухались до порад фахівців, які в свою чергу акцентували увагу присутніх на актуальних професіях сучасного ринку праці, на навчальних закладах, що здійснюють професійну підготовку саме за тими професіями, на які дана категорія громадян може претендувати. 
12

Було приємно спостерігати за учнями, які з великою цікавістю дізнавалися про професії, які користуються попитом на ринку праці.

Спеціалісти Знам’янського МРЦЗ в співпраці із соціальними партнерами провели профорієнтаційні бесіди, конкурси, профконсультації та профілактичні бесіди щодо здорового способу життя та викорінення шкідливих звичок серед шкільної  молоді, надавалась інформація з питань захисту прав дитини на ринку праці.

12

Провідний фахівець                                                   Волкова А.Є.
з профорієнтації 
відділу активної 
підтримки безробітних 
Знам’янського МРЦЗ

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 787 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты