П`ятниця, 03.05.2024, 09:21
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 8 » Програма "Центральний регіон" діє
13:29
Програма "Центральний регіон" діє

    
12    У державі і в місті надзвичайно складний фінансовий стан: півтора місяця казначейство не оплачує незахищені статті бюджету, є затримки навіть по захищених видатках. Перший заступник міського голови В.Джулай інформує про розвиток міста :  
- Дійсно, ситуація дуже складна, але місто на 1 липня 2013 року на 100%, по термінах виплат розрахувалось з бюджетниками по заробітній платі, а 6 липня 2013 року здійснило ці виплати на 100%, і це все завдячуючи коротко- і середньо-терміновим позичкам Держказначейства, які ми вимушені брати, оскільки по доходах місцевого бюджету за півріччя план виконано лише на 90,4%. Причина цього – у завищених планах, доведених місту Міністерством фінансів України.
Як позитив, можна відзначити і те, що на 1 липня 2013 року місто не має боргів за енергоносії (до речі, єдине місто обласного значення в області) та те, що підрядники поновили роботу на будівництві об`їзного автошляху.
А серед негараздів – майже двохмісячні борги за харчування дітей  у школах і садочках,  не профінансовані видатки по бюджету розвитку, в т.ч. і по ремонту доріг, не виплачений борг по зарплаті і податках КП "Шляховик".
Щоб наші городяни мали більш конкретну уяву про стан справ у місті, ми щотижня надаватимемо редакції інформацію про реальні справи за  півріччя у різних галузях.
Сьогодні ми пропонуємо Вашій увазі оперативний звіт про заходи, здійснені по виконанню міської програми "Центральний регіон-2015" за перше півріччя у соціальній сфері міста.

  Соціальні проекти міської програми „Центральний регіон – 2015” за перше півріччя 2013року (хід виконання)  

  та житлово-комунальної сфери  
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 886 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты