П`ятниця, 10.05.2024, 05:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 2 » Прояви насильства в сім’ї
16:35
Прояви насильства в сім’ї
12
У привітній і затишній атмосфері  міської  юнацької бібліотеки, в рамках проведення Всеукраїнської  акції «16 днів проти насильства», відбулася   інформаційна  година  «Прояви  насильства  в  сім’ї». На захід були запрошені учні дев’ятих класів ЗОШ №3. 

В теплій невимушеній атмосфері бібліотекар О.М.Бабіна розповіла учням про форми та прояви насильства, в доступній для сприйняття формі ознайомила з законодавчою базою, що захищає від проявів насильства.

З зацікавленістю учні слухали виступ заступника начальника відділу  активної  підтримки безробітних, Знам’янського  міськрайонного   центру  зайнятості  Н.О.Бондаренко, яка надала практичні поради щодо психологічної протидії проявам насильства, форми та  методи запобігання проявам насильства з боку оточуючих.
12

Не залишив дітей байдужими і перегляд документального фільму Вадима Кастеллі «Жінки, яких б’ють». Фільм розповідає історії трьох українських жінок, що стали жертвами домашнього насильства. Свою оцінку у стрічці дають психологи та юристи, вітчизняні та закордонні експерти, несподівано звучать зізнання публічних персон.

Підводячи підсумок зустрічі, та узагальнюючи інформацію, що отримали школярі, начальник відділу молоді та спорту Знам’янського міськвиконкому Р.А.Ладожинська побажала всім присутнім сімейного затишку, взаєморозуміння та ніколи не відчувати будь-яких проявів насильства.

Класні керівники Н.М.Бізяєва та В.В.Сафонова, на згадку про захід, отримали пам’ятки для учнів та їх батьків, щодо запобігання проявів насильства.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 823 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты