П`ятниця, 29.03.2024, 12:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Травень » 31 » Прощання зі школою
08:32
Прощання зі школою
12
Цікаві уроки, веселі перерви, зустрічі з однокласниками, конкурси та вечірки – усе це залишилося позаду для колишніх учнів НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей», адже 28 травня відбувся випускний бал "Прощання зі школою".

Здається,  навіть погода підігрувала почуттям дітей, батьків та вчителів. Сонце світило по-особливому, даруючи всім надію на щасливе майбутнє.

12
Цього року на шкільному небосхилі засвітилося 37 зірочок. Святково вдягнені, з радісними посмішками та піднесеним настроєм,  випускники насолоджувалися привітаннями від учителів, батьків та гостей. Усі так довго чекали цієї миті. Лунає музика. Святкова зала заповнена знайомими та рідними обличчями. Випускний бал розпочато. 

З напутнім словом до випускників звернувся міський голова С.Філіпенко, перший заступник міського голови В.Загородня, секретар міської ради Н.Клименко, начальник відділу освіти Л.Грекова та директор НВК Ю.Сопільняк.   

Під час урочистої церемонії міський голова С.Філіпенко вручив колишнім школярам їх перший серйозний документ – атестати про закінчення повної загальної середньої освіти.  
12

Запальні танки, зворушливі пісні, музичні відеопривітання від класних керівників та батьків нікого не залишили байдужими.

У щасливу путь, шановні випускники!

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 880 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4

Кировоград: новости и сайты