Неділя, 19.05.2024, 05:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 8 » Протидія домашньому насильству
08:36
Протидія домашньому насильству
12
В рамках проведення акції «16 днів проти насильства», в місті проводяться масштабні заходи, з інформування громадськості, та запобігання цьому ганебному явищу. 
     
1 грудня 2014 року за сприяння начальника відділу сім’ї та оздоровлення дітей Департаменту соціального захисту населення Кіровоградської ОДА М.Пустовойт, відділом молоді та спорту Знам’янського міськвиконкому було організовано унікальний для нашого міста захід. 

До міста завітали: Валентина БОНДАРОВСЬКА — кандидат психологічних наук, директор Центру практичної психології «Міжнародний гуманітарний центр «РОЗРАДА», віце-президент Всеукраїнської асоціації професійних психологів, член Ради Всеукраїнської ергономічної асоціації, член Міжнародної Асоціації крос-культурної психології. 

В світовій науці вважається експертом з інформаційно-психологічної безпеки. Останнім часом вивчає психологічні моделі поведінки людини, наслідки насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми, проблеми гендерної рівності як на рівні сім’ї, так і на рівні суспільства. Досвідчений організатор симпозіумів та спеціальних сесій на Всесвітніх наукових конгресах і конференціях. Автор більш ніж 250 наукових публікацій.  

Ольга   КУРИЛЕНКО, головний тренер Центру "РОЗРАДА”, спеціаліст по розробці та впровадженню   навчальних та тренінгових програм. Є співкоординатором та виконавцем соціальних проектів, направлених на розвиток громадянського суспільства, підтримку  незахищених верств населення таких, як «Протидія домашньому насильству», «Робота з постраждалими від торгівлі людьми», «Психологічна та соціальна підтримка жінок, що втратили роботу «Клуб праці»,», «Формування активної позиції жінок у віддалених сільських районах», «Допомога дітям трудових мігрантів», «Освітня програма розвитку дітей різного віку, групової роботи з ними, виховання толерантності, формування таких життєвих вмінь, як робота в команді,  вміння працювати за правилами та за зразком, розробка стратегії виконання завдання, погодження своїх дій з діями інших людей. 

Ми навмисно перераховуємо досягнення цих простих та приємних у спілкуванні жінок, щоб можна було уявити з яким відкритим та чистим серцем вони протягують руку допомоги жінкам, що потрапляють у біду.

Тож, унікальність події в тому, що декілька мешканок Знам’янки мали змогу отримати персональну консультацію та психологічну допомогу від таких «світил» сучасної української психології.

Приміщення для проведення консультацій гостинно надала міська юнацька бібліотека, незважаючи на вихідний день.

Звичайно, такого роду консультації цілком анонімні та конфіденційні, адже люди ідуть із своїм болем, розпачем, своїми сподіваннями та суто особистими проблемами з надіями на краще.

У приватній бесіді В.М.Бондаровська із болем зауважила, що нажаль, на сьогодні з’явився ще один, жахливий пласт людей, потребуючих психологічної підтримки – це люди що відчули на собі страшний подих війни. За проханням Валентини Микитівни, та за допомогою начальника управління соціального захисту населення А.Волошиної, було запрошено і таку людину, з числа переселенців.

Протягом одного дня було проведено дуже велику та корисну роботу, і ми дуже сподіваємось, що ця робота не пройде дарма, а в долях тих жінок, що відвідали консультування все найближчим часом зрушиться на краще. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 929 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты