Понеділок, 06.05.2024, 15:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 4 » Проведемо це літо яскраво!
12:13
Проведемо це літо яскраво!
12    Виконуючи нові соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича міська влада забезпечує дітей   якісним та  організованим літнім відпочинком, наповнивши його новим змістом.  Зокрема,  4 липня 2013 року, вже втретє у нашому місті, відбулася ігротека «Подорож до країни Здоровляндія».  
Цього разу захід відбувався у мікрорайоні вулиці Привокзальної, з непарної сторони.
Працівники відділу молоді та спорту, із залученням працівників відділу культури і туризму та центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді заздалегідь планують програму заходу, намагаються урізноманітнити його, щоб цей невеличкий відрізок часу, став для малюків справжнім святом.
У проведенні  заходу взяли участь міський голова Ігор Борисович Крижановський та секретар міської ради Андрій Вікторович Тесленко.  
Міський голова   подякував усім причетним до підготовки та проведення заходу,  побажав маленьким знам’янчанам приємного  відпочинку, і як результат, отримання хороших вражень та задоволення від ігротеки. 
Також у своїй промові Ігор Борисович  наголосив : «Якісний літній відпочинок дітей - це першочерговий обов’язок міської влади». Приєднався до побажань і  секретар міської ради Андрій Вікторович Тесленко, який  побажав юним учасникам ігротеки під час літніх канікул відпочити, оздоровитися та набратися сил, а  батькам, усім, причетним до виховання дітей, міцного здоров’я, щастя, добра і сімейного затишку.  

12            З самого початку приємне здивування організаторів викликало більшу, ніж очікувалося, кількість дітей, охочих взяти   участь у ігротеці. Мабуть, саме тому учасниками ігротеки є діти різного віку і різних уподобань. Веселі конкурси, майстер - клас з орігамі, спортивні змагання і естафети, книжкові вікторини, лічилочки, загадки….це ще не повний спектр розваг, які отримують діти за час проведення ігротеки.

А вікторина, яку проводять спеціалісти Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді не лише розважає дітей, а ще й спрямовує на здоровий спосіб життя та запобігання поганим звичкам. Ще одна важлива складова заходу – патріотичне виховання малюків, знання рідного краю. 

12            І звичайно – яке ж свято без призів та подарунків? За традицією спонсорами свята стали депутати міської ради, члени Партії Регіонів Ільченко Е.Д., Лозан Н.С., а також Знам’янська міська організація ветеранів війни та праці залізничного транспорту, яку очолює депутат міської ради, член Партії Регіонів – Блюм В.Г.  

Отже, і цього разу, свято відбулося! Тож очікуйте свята і на вашій вулиці, слідкуйте за оголошеннями.
Обіцяємо – ми скоро завітаємо до вас!

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 850 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты