Середа, 03.07.2024, 20:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 9
Гостей: 9
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Червень » 5 » Проведена нарада з керівниками комунальних підприємств міста, начальниками установ та організацій міста
15:54
Проведена нарада з керівниками комунальних підприємств міста, начальниками установ та організацій міста
 
12         Перший заступник міського голови Джулай В.О. провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств міста, начальниками установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді.
Начальник фінансового управління Іваськів Т.А. доповіла про ситуацію, що склалася у міському бюджеті. Повідомила, що за 5 місяців заплановано надходжень до міського бюджету 24,1 млн. грн., надійшло - 23,4 млн. грн.., по спеціальному фонду заплановано 1,8 млн. грн., надійшло 2,2 млн. грн., невиконання загального фонду складає 720 тис. грн., всього дефіцит фінансових ресурсів 6,3 млн. грн.
 
12          Серед основних завдань, поставлених перед керівниками першим заступником міського голови В.Джулаєм, є укладання договору на виконання робіт по об’єкту: «Реконструкція систем теплопостачання та водопостачання ДНЗ №8, музичної школи, юнацької бібліотеки, приміщення СЮТ по вул. Калініна в м. Знам’янка Кіровоградської області»; передача до Служби автомобільних доріг в області проектної документації згідно переліку об’єктів, виконання робіт на яких планується з державного та обласного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у м. Знам'янка; забезпечення контролю за використанням субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток окремих територій по об’єктам, на яких виникла кредиторська заборгованість в 2011 році.; підготовка господарського комплексу до його стабільного функціонування в осінньо-зимовий період 2012-2013 років; підготовка заходів до святкування Дня міста 5 серпня; проведення поточного ремонту мереж зовнішнього освітлення міста; завершення робіт до 15.06.2012 р. по нанесенню дорожньої розмітки на пішохідних переходах міста; проведення відновлювальних робіт до 01.07.2012 р. по ремонту дорожнього покриття вулиць міста в місцях, де виконані роботи по ремонту водопровідних чи каналізаційних мереж.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 812 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты