Понеділок, 06.05.2024, 07:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Квітень » 22 » Проведена нарада з питань організації відпочинку та оздоровлення дітей в літній період 2013 року
16:54
Проведена нарада з питань організації відпочинку та оздоровлення дітей в літній період 2013 року

 
12         22 квітня 2013 р. в залі засідань міськвиконкому керуючою справами міськвиконкому Н.О. Тесленко була проведена нарада з питань організації відпочинку та оздоровлення дітей у літній період 2013 року. На нараду було запрошено начальника Знам’янської міжрайонної виконавчої дирекції Кіровоградського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Чулюкова А.С., представників підприємств та організацій міста, відповідальних за кадрову та профспілкову роботу. Були присутні завідуюча сектором у справах сім’ї та молоді Ладожинська Р.А., головний спеціаліст сектору у справах сім’ї та молоді Сугарей А.О., начальник служби у справах дітей Карпук Л.Д., директор центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Шевченко Н.В., головний спеціаліст відділу освіти Мурга В.М.
Керуюча справами міськвиконкому Н.О.Тесленко, посилаючись на розпорядження голови облдержадміністрації та рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради, розповіла присутнім про необхідність проведення організаційних заходів щодо  оздоровлення та відпочинку дітей влітку.
А.С. Чулюков надав інформацію щодо таборів оздоровлення і відпочинку в області. Під час наради обговорювалися питання початку роботи таборів з денним перебуванням дітей, можливості використання коштів Фонду для часткової оплати путівок та інші. 
За результатом наради дано доручення керівникам бюджетних установ міста провести широку роз’яснювальну роботу серед своїх працівників щодо можливості оздоровлення дітей за рахунок путівок Фонду.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 854 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты