Четвер, 25.04.2024, 10:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 25 » Проведена робоча нарада з представниками структурних підрозділів міськвиконкому, медичними працівниками, соціальними педагогами та психолога
14:56
Проведена робоча нарада з представниками структурних підрозділів міськвиконкому, медичними працівниками, соціальними педагогами та психолога
12
На виконання постанови Кабінету Міністрів  України від 16.03.2017р. № 148 «Деякі питання здійснення патронату над дитиною»  центром соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді та службою у справах дітей під головуванням керуючої справами міськвиконкому Ратушної І.О.  була проведена робоча нарада з представниками структурних підрозділів міськвиконкому, медичними працівниками, соціальними педагогами та психологами міста . 

Директор центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді   Шевченко Н.В. ознайомила присутніх  з новою формою влаштування дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, - патронатною сім’єю. 

Патронат над дитиною - це комплексна послуга, що передбачає  тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини в сім»ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, батьками складних життєвих обставин та / або на період прийняття рішення  про набуття дитиною статусу дитини - сироти чи дитини, позбавленої батьківської опіки, та визначення  форми її влаштування. 

В ході наради було опрацьовано Порядок створення та діяльності сім»ї патронатного вихователя, влаштування, перебування дитини в сім»ї патронатного вихователя, Типовий договір  про патронат над дитиною.   

Заступник начальника управління соціального захисту населення Костюкевич Л.В. надала інформацію про порядок оплати послуг патронатного вихователя та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім»ї патронатного вихователя. 

Начальник служби у справах дітей Карпук Л.Д.  наголосила, що  запровадження патронату  актуально в процесі скорочення  мережі притулків для дітей, центрів соціально-психологічної реабілітації, шкіл-інтернатів та є створенням  найкращих умов для  зростання дитини та подолання складних життєвих обставин, що можуть спричинити  остаточне розлучення дитини з батьками та позбавлення останніх батьківських прав.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 748 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты