Неділя, 12.05.2024, 16:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Січень » 10 » Проведена загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
12:59
Проведена загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
 
12          10 січня 2012 року міський голова І.Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. Міський голова представив нового керівника міської станції швидкої і невідкладної допомоги Бонк Вікторію Євгенівну. Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді.
12          Іваськів Т.А. – начальник фінансового управління – доповіла ситуацію яка склалась за 2011 рік виконання бюджету 99,7 % недостатньо було лише 200 тис. грн. для виконання 100 % плану, по спеціальним фондам виконано на 101 %, кредиторська заборгованість загального фонду 784,5 тис. грн., по спеціальним фондам 1 млн. 104 тис. грн. із них 909 тис субвенції з державного бюджету яка була не оплачена держказначейством. На сьогоднішній день надійшло 1 млн. 299 тис. грн., 458,8 тис. грн. спрямовано до державного бюджету. Рябов О.М. - керівник ЗМВУВКГ – доповів про організацію роботи по проведенню всіх необхідних заходів щодо реорганізації підприємства, в ОКВП «Дніпро-Кіровоград». Лобов В.Б. - керівник «Спецінспекція» - доповів про те, що протягом грудня працівниками відділу «Спецінспекція» відпрацьовано центральну та південну частину міста на наявність інвентарю та протиожеледньої суміші у суб’єктів різних форм власності, проведено рейд щодо контролю кафе та барів міста на наявність спеціальних місць для куріння та наочної інформації про шкоду куріння, надано відповідь на депутатський запит Клімової С.В. та заявникам Звєрєву В.В., Дутчак С.В., проведено 3 рейди з працівниками СЕС та МРВ УМВС щодо ліквідації стихійного ринку по вул. Привокзальній.2, приведено до належного санітарного стану прилеглу територію біля лікарні та акушерського корпусу Знам’янської ЦРЛ, відпрацьовано центральну та південну частину міста та вручено 121 припис порушникам Правил благоустрою, які заборгували КП «Шляховик» та Знам’янська ЖЕК №1 за надані послуги з вивезення ТПВ, на місцеве радіомовлення , в газету "Знам'янські вісті" та на сайт «Спецінспекція» Знам’янської міської ради підготовлено матеріали інформаційного та профілактичного характеру.  
12           Дегтяр Е.Г. - керівник КП «Теплових мереж» - доповів, що ЗКП теплових мереж здійснює заходи по стягненню заборгованості шляхом направлення на адресу боржників попереджень, позовних заяв та заяв про видачу виконавчого документу, заяв до ВДВС Знам’янського МРУЮ. Так за грудень 2011 року було направлено 23 попередження щодо погашення заборгованості серед споживачів фізичних осіб. Протягом року подано до суду 78 заяв на суму 167753,97 грн. передано до ВДВС 124399,68 грн. Повернуто від ВДВС на адресу ЗКПТМ протягом року 61216,80 грн. Компанією «Капітал» протягом року повернено заборгованість минулих років на суму – 168798,32 грн., ЗКПТМ до теперішнього часу проводить заходи по поверненню мешканцям коштів. Таким чином всього зареєстровано 36 заяв на загальну суму 4376,52 грн. Знам’янським комунальним підприємством теплових мереж згідно зареєстрованих заяв повністю повернуті кошти, з яких на адресу ЖЕК № 1 перераховано 2524,73 грн. та перераховано до ЗМВУВГ 1851,99 грн. що всього складає 4376,52 грн., по оплаті мешканцями міста послуг з централізованого опалення ЗКП теплових мереж здійснює слідуючи заходи: інформує споживачів теплової енергії щодо заборгованості повідомленнями на будинках. Качанов І.О. – начальник відділу архітектури та містобудування – доповів, що виконано оформлення декларацій про початок виконання та закінчення будівництва по об'єктам, фінансування яких в 2011 році здійснюється через УМА та ЖКГ за рахунок субвенцій з Державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток окремих територій, ініційовано повторну нараду під головуванням першого заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації А.Ніколаєнко по питанню узгодження меж м. Знам'янка з Дмитрівською, Петрівською та Богданівськими сільськими радами. Серед основних завдань, поставлених перед керівниками міським головою: управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства надати необхідну документацію до Знам’янського управління експлуатації газового господарства по об’єкту «Коригування реконструкції теплопостачання та будівництво дахової міні-котельні ЗОШ №2 в м.Знам’янка (наземний варіант)», виконання здійснення пуско-налагоджувальних робіт; здійснити поставки товару, придбаного за державні кошти, а саме «Сміттєвозу з боковим завантаженням «ВЛІВ» типу «МЕДІУМ». Відділу архітектури та містобудування виконати відповідні креслення та розрахунки пандусів для вільного доступу людей похилого віку, інвалідів та мало мобільних груп населення до територіального центру розташований по вул. Глібко та завершити роботи по генплану міста. Відділу освіти разом з управлінням праці та соціального захисту населення, ветеринарською організацією продовжити роботу по акції «Зірка пам’яті».







Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 693 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты