Понеділок, 13.05.2024, 05:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 5 » Проведена загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
16:52
Проведена загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
 
12         5 березня 2012 року міський голова І.Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді. Іваськів Т.А. – начальник фінансового управління – доповіла ситуацію яка склалася на 1 березня 2012 року, кредиторська заборгованість склала 2 млн. 975 тис. грн., потреби бюджету складуть 4 млн. 200 тис. грн., за мінусом вилучення і дотація селища та кредиторська заборгованість складе 3 млн. грн., на кінець місяця може вийти заборгованість за енергоносії 500 тис. грн., можливість взяти позичку вкрай обмежена в зв’язку з невиконанням розпису вилучення до державного бюджету.
Начальник УМА та ЖКГ, Брунцвік Н.В. – доповіла про оформлення актів приймання-передачі міні-котелень ДЮСШ, Палацу культури та ЗОШ №2 на баланс комунального підприємства «МАС», отримання метрологічних висновків по об’єкту «Реконструкція системи теплопостачання житлових будинків по вул. Чайковського в м. Знам’янка Кіровоградської області» та подання їх разом з іншою виконавчою документацією до Знам’янського управління експлуатації газового господарства, проведення розкриття пропозицій конкурсних торгів процедури закупівлі за державні кошти – «Санітарне оброблення та аналогічні послуги".   
12          На даний час триває оцінка конкурсних пропозицій. Проведення роботи щодо інформування населення із залученням засобів масової інформації по питанню створення ОСББ. Також Наталія Василівна інформувала про проведену роботу щодо замовлення та виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єктам: «Реконструкція системи теплопостачання ДНЗ №7 в м. Знам’янка, Кіровоградської області» - ПАТ Кіровоградський інститут «Міськбудпроект»; «Реконструкція системи теплопостачання приміщень виконавчого комітету Знам’янської міської ради по вул. Жовтневій, 17 та Жовтневій, 19» - ВАТ «Кіровоградгаз»; «Реконструкція системи теплопостачання та водопостачання ДНЗ №8, музичної школи, юнацької бібліотеки, приміщення СЮТ по вул. Калініна в м. Знам’янка Кіровоградської області» - ТОВ «Газінтерм».
Керівник КП «ЗЖЕКи № 1», Рябовол В.П. - доповіла про виконання поточного ремонту І-го під’їзду житлового будинку № 6 по вулиці Глібка, входу в підвальне приміщення житлового будинку №11 по вулиці Гагаріна, продовжується робота по забезпеченню приладами опалення пільгових категорій громадян відповідно прийнятих рішень виконавчим комітетом: всього 43 сім’ї на даний час забезпечено - 25 сімей із них ( 24 за рахунок місцевого бюджету, 1 - за рахунок КП «ЗЖЕК №1»), оплачено 15 газових приладів, із них (10 за рахунок місцевого бюджету, 5 за кошти КП «ЗЖЕК №1»), виконані планові та позапланові перевірки димоветиляційних каналів (сніг,наледі),а саме: житлових будинків по вулиці Привокзальній № 5,6,8,9; житлового будинку по вулиці Матросова № 29; житлових будинків по вулиці Жовтневій №12,16. розробляється план-графік утеплення підвалів, проводиться обстеження житлових будинків .
Дегтяр Е.Г. - керівник КП «Теплових мереж» - доповів, що ЗКП теплових мереж здійснює заходи по виконанню вимог рішення двадцять першої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання, від 27 січня 2012 року № 496 «Про припинення Знам’янського комунального підприємства теплових мереж шляхом ліквідації за рішенням засновника», членами ліквідаційної комісії проводиться інвентаризація майна підприємства; письмово попереджено про вивільнення працівників підприємства та оформлена відповідна документація щодо передання до Знам’янського ЦЗ у відповідності до вимог законодавства щодо ліквідації підприємства направлено оголошення в газету по виявленню кредиторів; здійснюється заходи щодо стягнення дебіторської заборгованості. ЗКП теплових мереж проводить опалення будинків, що залишились підключеними до централізованого опалення відповідно до температурного графіку.
Качанов І.О. – начальник відділу архітектури та містобудування – доповів, про те що здійснено відрядження у м. Київ, проведено зустріч з представниками державного підприємства Українського державного науково-дослідного інституту проектування міст "Діпромісто" імені Ю.М. Білоконя по питанню зауважень та пропозицій при розробленні проекту генерального плану м. Знам'янка Кіровоградської області, отримано відповіді на зауваження та доповнення до проекту генерального плану м. Знам'янка. Проведено робочі зустрічі з головами Дмитрівської та Петрівської сільських рад для винесення питань узгодження матеріалів генерального плану м. Знам'янка на березневі засідання сесій відповідних рад. У зв'язку з завантаженістю робочого часу, проведення наради із запрошенням підприємств, установ та організацій різних форм власності щодо провадження рекламної діяльності на території міста відповідно до чинного законодавства України перенесено на березень 2012 року.
Серед основних завдань, поставлених перед керівниками міським головою профільним заступникам контролювати виконання доручень підпорядкованих їм підрозділів. Управлінню праці, головам квартальних та будинкових комітетів, комунальним підприємствам надавати допомогу в оформленні документів на встановлення опалювальних приладів в квартирах (будинках) інвалідам, ветеранам в зв’язку з відключенням від центрального опалення та ліквідації комунального підприємства «Теплових мереж». Керівникам підприємств та установ реагувати на оприлюднену інформацію, яка друкується в засобах масової інформації та негайно вирішувати скарги, проблеми які турбують мешканців міста. Проведення суботників не відкладати, а по сходженню снігу всім підприємствам та установам за якими закріплені території розпочати прибирання та інші.



Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 603 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты