Неділя, 05.05.2024, 18:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 3 » Проведена загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
16:29
Проведена загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
 
12         Міський голова І.Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств міста, начальниками установ та організацій міста , начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді.
Начальник УМА та ЖКГ Брунцвік Н.В. доповіла, що роботи по об’єкту «Реконструкція систем теплопостачання та водопостачання ДНЗ № 8, музичної школи, юнацької бібліотеки, приміщення СЮТ по вул. Калініна в м. Знам’янка Кіровоградської області заплановано розпочати 31.08.2012 року. Також розпочато процедуру закупівлі по придбанню квартири для воїна-інтернаціоналіста, що буде фінансуватись в 2012 році за рахунок коштів Державного бюджету. Дата проведення торгів – 12.09.2012 року. На сьогоднішній день звернень щодо отримання документації конкурсних торгів не надійшло – зауважила Н.Брунцвік..
Керівник КП «ЗЖЕКу № 1» головну увагу зосередив на підготовці житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 р.р.
Лобов В.Б. - керівник «Спецінспекція» - доповів про те, що: протягом серпня взято на контроль питання локалізації та ліквідації амброзії полинолистої та американського білого метелика на території міста; проведено рейди по перевірці дотримання Правил благоустрою спільно з працівниками райСЕС, МР УМВС та ветеринарної служби.
12          Джулай О.М. –керівник КП «МАС» -проінформував про те, що обладнання котелень готово на 100% до опалювального сезону.
Начальник міського відділу освіти В.Сиромятніков доповів про готовність закладів освіти міста до початку нового навчального року.
Серед основних завдань, поставлених перед керівниками міським головою, забезпечення контролю за виконанням будівельних робіт по об’єктах: «Реконструкція систем теплопостачання та водопостачання ДНЗ №8, музичної школи, юнацької бібліотеки, приміщення СЮТ по вул.Калініна в м.Знам’янка Кіровоградської області, «Реконструкція системи теплопостачання ДНЗ №7 по вул.. Чайковського в м. Знам’янка Кіровоградської області»; проведення закупівлі по придбанню квартири для воїна-інтернаціоналіста, що буде фінансуватись в 2012 році за рахунок коштів Державного бюджету; наведення порядку на прибудинкових територіях; активізація роботи по підготовці до зими та інші.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 746 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты