Понеділок, 22.07.2024, 14:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 77
Гостей: 77
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 6 » Проведена загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
15:37
Проведена загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
 
12
Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, керівникам установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому.
На початку наради Ігор Борисович наголосив на тому, що на нашу державу чекає вкрай напружена ситуація з постачанням газу в зимовий період. Перспектив на її позитивне вирішення найближчим часом не очікується. Тож керівники установ та організацій міста повинні з максимальною відповідальністю поставитися до підготовки житлового фонду та об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону, і вжити необхідних заходів з енергозбереження. 

Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді.

Начальник фінансового управління міськвиконкому Іваськів Т.А. доповіла, що за підсумками 9 місяців 2014 року виконання доходів міського бюджету по загальному фонду склало майже 102 %, по спеціальному фонду  - близько 105%. Повністю профінансовано та виплачено: заробітну плату працівників бюджетних установ, енергоносії, що споживаються бюджетними установами. Кредиторська заборгованість по загальному фонду без урахуванням міжбюджетних трансфертів склала 82356 грн., з яких 60000 грн. було профінансовано. Кредиторська заборгованість по спеціальному фонду склала 686870 грн., яка профінансована в повному обсязі.
 
12
Начальник УМА та ЖКГ Лаптєва Л.О. прозвітувала про: повне  погашення заборгованості заробітної плати КП «Шляховик» (станом на 01.10.2014 року заборгованість відсутня); виконання капітального ремонту тротуарів по вул.. Гагаріна, вул..Жовтневій та поточного ремонту доріг по вул..Дзержинській, вул. Леніна, вул. Г. Сталінграда, вул. Жовтневій; виконання часткового ремонту покрівлі багатоповерхових будинків та продовження капітального ремонту покрівлі по вул.. Мусоргського,1.

Керівник ЖЕК №1 Дегтяр Е.Г. доповів, що житловий фонд стовідсотково підготовлений до експлуатації в осінньо-зимовий період  2014-2015р. Так на сьогодні: відремонтовано 4,5 тис. м2 м’якої покрівлі (євроруберойдом); виконано скління вікон під’їздів загальною площею 30 м2; виконано 100% від запланованого утеплення трубопроводів центральної системи водопостачання ; продовжується ревізія електрощитових в житлових будинках – відремонтовано більше ніж 60 % електрощитових із запланованих.

Начальник відділу освіти Попова Н.О. проінформувала про те, що затверджено мережу закладів освіти: виконано планові перевірки по поточних ремонтах насосів, засувок, запірної арматури та обладнання, що використовується для водозабезпечення та водовідведення в закладах освіти міста. Також Наталія Олександрівна прозвітувала про завершення робіт по капітальному ремонту спортзалу в ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г.Шевченка та зазначила, що відділом освіти постійно проводяться рейди-перевірки збереження вугілля та дров у закладах освіти міста з котельними на твердому паливі. 

Перед керівниками комунальних підприємств міста міським головою  поставлено завдання щодо здійснення контролю: за виконанням графіків скорочення обсягів споживання природного газу;  за утепленням підвалів та внутрішньо будинкових систем водопостачання;  за виконанням робіт по утриманню доріг – грейдеруванню, засипці ям, поточного та капітального ремонту; профілактичних відпрацювань по перевірці дотримання Правил благоустрою та санітарного утримання міста.

На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів.





Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 853 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты