Четвер, 25.04.2024, 01:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 20 » Семінар «Техніка пошуку роботи.
10:35
Семінар «Техніка пошуку роботи.
12Підготовка резюме» в Знам’янському професійному ліцеї 19 квітня 2017 року з метою розширення уявлення молоді про працевлаштування в сучасних умовах, на базі Знам’янського професійного ліцею для студентської молоді в рамках обласної декади профорієнтації молоді «Від мрії до професії» Знам’янським міськрайонним центром зайнятості за участю представника відділу молоді, спорту та охорони здоров’я  Знам’янського міськвиконкому був проведений семінар з техніки пошуку роботи «Підготовка резюме».
Під час семінару студенти були ознайомлені із технікою пошуку роботи, як правильно складати власне резюме. Відбулось обговорення можливостей ефективного використання резюме у пошуку роботи (практичне заняття). Також разом зі спеціалістом були розглянуті основні види та переваги резюме.  Під час семінару студенти були ознайомлені із сучасною альтернативою паперового резюме – відео резюме. Надано інформацію та поради щодо створення відео резюме, його правильного оформлення і на яких сайтах краще його розміщувати.
Студентську молодь було ознайомлено з паспортами навчальних закладів в яких можна підвищити свій кваліфікаційний рівень, що розташовані на території Кіровоградщини та паспортами ЦПТО. Також спеціаліст надав інформацію про послуги служби зайнятості для студентської молоді та випускників навчальних закладів. По завершенню семінару молодь було запрошено відвідати міськрайонний центр зайнятості. Студенти та викладачі подякували за цікавий та інформативний захід, та наголошували на подальшій співпраці.


Провідний фахівець                                                   Волкова А.Є.
з профорієнтації 
відділу активної 
підтримки безробітних 
Знам’янського МРЦЗ






Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 754 | Додав: Moderator1 | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты