П`ятниця, 29.03.2024, 08:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Травень » 3 » Проведення Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом» у м.Знам’янка
14:57
Проведення Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом» у м.Знам’янка
12
29 квітня 2017 року Україна в черговий раз приєдналася до всесвітньої екологічної ініціативи і провела масштабну всеукраїнську соціально-екологічну акцію «Зробимо Україну чистою разом!».

Ініціатором проведення цієї Акції у м. Знам’янка став міський парламент дітей. Виявляється, що молодь не байдужа до долі нашого міста і готова дбати про благоустрій свого рідного краю. 

Діти самі визначили місця, які потребували нагального прибирання. Так, у нашому місті було визначено 3 основні локації: ліс біля Військового кладовища, парк ім..   Т.Г. Шевченка та район «Копанки». 

До дитячої ініціативи долучилися представники від усіх навчальних закладів міста, громадські організації та просто небайдужі містяни.
12

День видався дійсно чудовим та яскравим! О 10 годині ранку всі зібралися біля Військового кладовища, де відбулося урочисте відкриття всеукраїнської соціально-екологічного акції. Активістів привітав директор Центру дитячої та юнацької творчості Подвиженко Геннадій Іванович. 

А головний лісничий державного підприємства «Чорноліське лісове господарство» Яценко Олег Миколайович проінформував учасників щодо правильного поводження у лісових зонах та провів інструктаж з техніки безпеки. Депутати МПД, які стали координаторами Акції, зареєстрували всіх присутніх та надали невеличкі наліпки на одяг з логотипом «Let’s do it Ukraine!». 
12

І вже за кілька хвилин на кожній локації гула техніка, чувся звук тріскотіння гілок під ногами та постукування сокир, а все це перепліталося сміхом дітей.

До слова, у генеральному прибиранні міста взяли участь майже 700 активістів. І результатом їхньої наполегливої праці стали очищені території площею в 300000 м2. А це  більш ніж 800 мішків сміття!!!

Захід закінчився веселими посиденьками з запашною польовою кашею та чаюванням. Скуштували нашу кашу і мер міста Філіпенко Сергій Іванович та начальник відділу освіти Знам’янської міської ради Грекова Людмила Анатоліївна, які завітали на локацію біля військового кладовища аби підтримати юних активістів міста.
12
День видався справді продуктивним: за декілька годин роботи вдалося прибрати від сміття таку масштабну територію міста. Учасники акції заявляють: готові приєднуватися до таких ініціатив, щоб мати змогу гуляти у доглянутих та дійсно європейських парках.

Команда Знам’янського міського парламенту дітей щиро вдячна кожному хто долучився та кожному хто допоміг реалізувати НАЙМАСШТАБНІШЕ ПРИБИРАННЯ УКРАЇНИ РАЗОМ!
12

Якщо ми почнемо жити за принципом «не питай, що Україна зробила для тебе, а що ти зробив для України», то ми дійсно будемо жити краще і збудуємо європейську Україну.

Діючи РАЗОМ ми змінюємо наше життя на краще!
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 994 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты