Субота, 20.04.2024, 00:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Травень » 19 » Проведення звітно-виборчих та виборчих зборів громадян по виборах будинкових та квартальних комітетів
14:52
Проведення звітно-виборчих та виборчих зборів громадян по виборах будинкових та квартальних комітетів
12З метою виконання вимог рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 31.03.2016 року № 90 «Про організацію та проведення звітно-виборчих та виборчих зборів громадян по виборах будинкових та квартальних комітетів м. Знам’янка у 2016 році», створення умов для участі жителів міста у вирішенні питань місцевого значення, за участю секретаря міської ради Н.Клименко, начальника відділу по обслуговуванню ради Н.Брунцвік, головного спеціаліста відділу по обслуговуванню ради Є.Скляровського продовжуються звітно-виборчі збори членів органів самоорганізації населення.

Так, відповідно до графіку, та за погодженням з головами квартальних комітетів міста, вже проведені звітно-виборчі збори квартальних комітетів №№1,2,4,5,6 міста Знам’янка, під час яких, голови квартальних комітетів звітують про свою роботу, а мешканці вулиць, в свою чергу, не тільки оцінюють роботу квартального комітету, але й надають пропозиції щодо подальшої роботи та питань, що потребують вирішення як в сфері житлово-комунального господарства міста, так і питаннях організації співпраці з новообраними депутатами міської ради.                                                                                                                                            12
                                                                             
           Присутні на зборах квартальних комітетів №1 ( голова Л.Козьменко), №2 ( голова Л.Ганська), №4 (голова В.Тишкевич), змогли надати об’єктивну оцінку роботи як квартальних комітетів, так і їх голів, висловити власні думки щодо подальшої самоорганізації в межах квартального комітету під час прийняття участі, як в благоустрої вулиці, так і під час надання допомоги тим мешканцям вулиць, які її потребують.

Голови квартальних комітетів Людмила Козьменко та Людмила Ганська, наголошували у своїх звітах на ті функції та завдання, що виконуються ними в межах наданих повноважень, а також, зверталися до присутніх із проханням надавати допомогу під час вирішення питань місцевого значення.

Розпочавши збори мешканців квартального комітету №4, які відбулися також за участі члена виконавчого комітету В.Довгаленка, Віктор Тишкевич відзначив, що виконуючі функції голови квартального комітету з 2015 року має вже певні напрацювання та здобутки, а за період роботи, спільно з мешканцями кварталу виконали роботи за підтримки заступника міського голови С.Гребенюка виконали роботи по підсипці деяких вулиць кварталу.

Під час зборів мешканців квартального комітету № 5 (голова Середенко Надія Федорівна), на яких були присутні, у тому числі, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, член виконавчого комітету В.Довгаленко, депутат міської ради О.Тітарєв  та його помічник-консультант К.Матковський, піднімалися питання облаштування автобусної зупинки повулиці Коцюбинського, грейдерування та підсипки вулиць кварталу.

Мешканцями квартального комітету №6 ( голова Сердюк Михайло Васильович), було піднято питання необхідності проведення робіт по благоустрою вулиць кварталу. Звернулися присутні і за роз’ясненнями щодо перейменування вулиць кварталу на що, секретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко, надала необхідні роз’яснення, враховуючи вимоги чинного законодавства щодо перейменування об’єктів топоніміки, що відбулися в рамках виконання вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Слід відзначити, що за результатами звітно-виборчих зборів вищезазначених квартальних комітетів,  мешканці, які проживають в межах даних кварталів, виявили бажання і прийняли рішення щодо обрання на наступний термін, діючих голів квартальних комітетів, що є підтвердженням належного рівня самоорганізації, створеного ними на територіях, закріплених за квартальними комітетами, так і довірою до них.

На черзі – збори в інших квартальних комітетах міста, тож запрошуємо мешканців  взяти участь у проведенні звітно-виборчих зборів. Дати, час та місце проведення зборів можна отримати у голови квартального комітету або за телефоном 7-40-09.

                                                                                           
                                                                                           Начальник відділу по обслуговуванню ради
                                                                                           Н.Брунцвік




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 972 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 2.5/8

Кировоград: новости и сайты