Понеділок, 22.07.2024, 14:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 77
Гостей: 77
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 12 » Проведено чергове засідання Знам’янської міської координаційної ради
14:19
Проведено чергове засідання Знам’янської міської координаційної ради
 
12
Під головуваванням секретаря міської ради Адамович Н. А. проведено чергове засідання Знам’янської міської координаційної ради з питань профілактики наркоманії та протидії злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів та запобігання ВІЛ-інфекції/СНІДу. Заступник координаційної ради Головченко А. В., секретар – Білокамінська О. М.

В ході засідання було заслухано доповідачів: лікаря-нарколога Знам’янської центральної районної лікарні Чернєцова П. П., начальника КМСД Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській обл.., старшого опероуповноваженого, капітана міліції Самофала С. А., опероупвноваженого КМСД Знам’янського лінійного відділу на ст. Знам’янка УМВС України на Одеській залізниці Зраєнко О. М., методиста, який відповідає за психологічну службу Знам’янського міського відділу освіти Босненко М. М., спеціаліста І категорії Знам’янського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Білокамінську О. М., начальника відділу молоді та спорту міської ради Ладожинську Р. А.,  головного спеціаліста Знам’янського міського відділу освіти Мургу В. М., завідуючу інфекційним відділенням, лікаря-інфекціоніста Знам’янської центральної районної лікарні Тищенко С. Л. 

Обговорено і заслухано інформацію по наступним питанням: про реалізацію Закону України «Про заходи протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів  та  зловживанню ними»; про роботу щодо профілактики підліткової злочинності, наркоманії, тютюнопаління, зловживання алкоголем, захворюваності на ВІЛ-інфекцію/СНІД та ІПСШ, пропаганду основ здорового способу життя серед школярів та студентів  ПТУ; про проведення профілактичних рейдів та перевірок для запобігання негативним явищам та правопорушенням серед учнів та молоді; про виконання міської програми проведення заходів з профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014- 2017 роки,  та про виконання Міської програми протидії захворюванню на туберкульоз на період до 2016 року, та про виконання міського плану заходів щодо організації посиленої профілактичної роботи з протидії поширенню наркоманії в місті на 2013-2014 роки.

До обговорень питань порядку денного координаційної ради виявила бажання долучитися опероуповноважений КМСД Знам’янського лінійного відділу на ст. Знам’янка УМВС України на Одеській залізниці Леонова Ю. Ю.
Заслухану інформацію взято до відома, обговорено проблемні питання, внесено пропозиції і прийняті відповідні рішення.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 845 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты